CARLIGE DE CRAP

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CARLIGE DE CRAP

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cred ca cel mai bine ar fi sa-l suni pe Vali Bonto, nu cred ca se preteaza sa vanda produse de calitate indoielnica..... deci s-ar putea sa fie o neintelegere.... mai bine suna-l ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Robert22

Mesaj de Robert22 »

pai te cred Vladut
si daca il sun ce pot sa ai zic?
mah nu sunt bune carligele.... el nu are ce face
de asta zic ca de cand cumpar de la el niciodata nu mi sa intamplat sa primesc ceva produs de o calitate proasta.
eu nu zic ca sunt expert in pescuitul crapului dar nici prostalau sa nu stiu sa verific daca un carlig este bun sau nu.
poate este defect de fabricatie

Diaconu Octavian

Mesaj de Diaconu Octavian »

Nu vreau sa fiu subiectiv dar visavis de Vali Bonto,devin feroce,e singurul vinzator on-line care daca nu a avut exact ce am comandat eu de la dinsul mi-a pus acelasi produs de alta marca,mult mai buna din rezerva personala si m-a sunat sa-si ceara scuze ca nu are si nici nu mi-a luat bani pe produs,de cite ori l-am sunat a avut timp sa ma asculte si sa ma indrume chiar de ma trimitea in alta parte.Cirligele cu care tu spui ca ai luat teapa,comandate la Profishing,desi nu vad unde e teapa Vali e doar vinzator nu importator,ia legatura telefonic cu el si.....dupa ce se lamureste prb te rog sa-ti ceri scuze nu merita denigrat un asemenea OM,in primul rind si dupa accea comerciant.Scuze ca sunt asa vehement dar in afara faptului ca e prea cumsecade eu nu pot sa-i reprosez nimic acestui om in comparatie cu altii care au magazine on-line.

Robert22

Mesaj de Robert22 »

asta zic si eu
ca nu el este de vina
si in fata mea este un om de milioane
si eu am patit ca tine Octavian si sa procedat exact ca in cazul tau
deci in legatura cu Dl Vali Bonto jos palaria (nu am mai intalnit un om asa cumsecade)
problema vine de la producator nu de la magazinul care comercializeaza produsele
deci inca o data imi cer scuze, poate nu am explicat pe inteles
nu am nimic cu magazinul sau cu domnul Vali
asta sa intamplat si gata
:D :D :D

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

sunt mai multe marci care au carlige bune. modele variate, in functie de momeala, peste, tipar de hranire etc...
am folosit, printre altele, gamakatsu, korda, drennan si sunt foarte bune. la mustad am renuntat de mult
cele mai rezistente varfuri (raman foarte bine ascutite dupa mai multe capturi) le au cele din gama cutting point de la owner, de departe cele mai bune la acest capitol (constatare personala)

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

Pana la urma m-am oprit la Gardner Wide Gape Talon Tip .O sa le incerc weekendul asta pe Tancabesti .
Dupa ce am legat vre-o 30 de ace de 4 si de 6 , ca o parere de inceput , pot sa spun ca sunt extrem de ascutite si par extrem de solide. Dar trebuie sa le vedem in practica cum se comporta , sper sa fie si pestele care sa le puna in evidenta .

Nistor Sergiu

Mesaj de Nistor Sergiu »

Sunt foarte multumit de raptor.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

marian_popescu scrie:sunt mai multe marci care au carlige bune. modele variate, in functie de momeala, peste, tipar de hranire etc...
am folosit, printre altele, gamakatsu, korda, drennan si sunt foarte bune. la mustad am renuntat de mult
cele mai rezistente varfuri (raman foarte bine ascutite dupa mai multe capturi) le au cele din gama cutting point de la owner, de departe cele mai bune la acest capitol (constatare personala)
Sa stii ca ai dreptate cu cutting poin,dar din pacate nu mai gasesc nicaieri :(
am cumparat acum vreo 2 ani un plic din asta nr 8 la recomandarea vanzatorului si nu l-am luat in seama mult timp,apoi nu stiu ce mi-a venit si am legat 2 carlige pe care le-am folosit primavara trecuta la monturi cu naditor si le-am tot folosit,si le-am tot folosit si culmea nu au nimic nici acum.s-a stricat firul merlin si ele nu :wink: primavara asta le-am legat pe toate,tot cu fire soft si au trecut si printr-un concurs,prin alte nu stiu cate partide si prin toate marimile de pesti de la MV2 (fara a scapa niciunul)si dupa cum spuneam mai sus sunt ciudat de perfecte.
De obicei eu pescuiesc cu fox arma point,korda,esp...sunt foarte aspectoase,extraordinar de ascutite,dar dupa vreo 3 pesti iti cer sa le inlocuiesti.comparate cu celelalte noi,nefolosite,imediat observi diferenta uzurii.in schimb la modelul asta de owner nu...si nici macar nu sunt teflonate si mai sunt si cu vreo 8 lei mai jos la pret fata de cele mai de sus!!! :roll:
catch&release

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

eu am luat vreo 6 plicuri, diferite marim din gama cutting point
dar se gasesc in continuare, cel putin la noi in ploiesti. daca vrei, iti pot cumpara si trimite prin posta

si eu am unele forfacuri folosite intens la ciortan viteeza anul trecut si nu ma indur sa le arunc. s-a deteriorat firul (sufix herculine blend) dar ele sunt la fel de ascutite

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Robert22 scrie:m-am uitat mai atent si m-am lamurit
cred ca sunt contrafacute
poza postata de mine mai sus este plicul original cu carlige originale
dar am comparat poza cu plicul original si cu ce am eu este aproape la fel (o mica mare diferenta)
plicul meu arata asa doar cu carlige nr 6 :
Imagine
ce parere aveti?
pe site apare plicul (presupus original) dar eu am primit acest plic
deci am luat tzeapa
daca si asta este cel original IMI CER SCUZE pentru antireclama :?
ma puteti lamuri?
Salut,
Sunt 2 modele de Gardner Mugga pe piata,cel pe care-l stii si modelul nou aparut din gama Covert(camuflat).
In titlul si prezentarea produsului scrie clar ca este vorba de noul model camuflat Covert.
E posibil sa te fi indus in eroare poza produsului care este cea a modelului clasic (am pus poza noului model ca sa nu mai fie confuzii).
De aici si pana la cuvinte ca "tzeapa" sau "contrafacute" e cale lunga....dar e mai confortabil sa aruncam cu cuvintele aiurea pe forumuri.
Nici pe site-ul Gardner nu este pusa poza cu plicul ci doar este prezentat noul tip de carlig....http://www.gardnertackle.co.uk/products ... ooks/mugga
Poate acum esti lamurit de diferentele dintre cele 2 modele.
Voi verifica maine personal si cat de ascutite sunt.
Numai bine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”