Solar

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

carpkiller

Solar

Mesaj de carpkiller »

Nu am mai folosit produse de la solar pana acum, dar mi-am cumparat niste chestii cu care vreau sa dau sezonul viitor!
Problema este ca nu prea stiu exact ce sunt ne fiind invatat cu firma :oops: ?
1.fresh somked salmon extract (banuies ca este.... "extract" ....deci atractantul??)
Am citit pe sticla ca se recomanda in combinatie cu:
2. fresh smoked salmon flavor (asta trebuie sa fie aroma)
+
3. fresh smoked salmon enhancer (?????)

Dc. (1) este atract are sens sa folosesc in mix si un alt extrac....ex Nutra GLM (praf)?

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

Draga carpkiller - ingredientele de mix sunt de mai multe feluri si fiecare are rolul lui bine determinat .
Extractul praf , in general , imbunatateste mixul si are o amprenta care ramine mult timp in apa , chiar si dupa ce aroma principala s-a dus . ( vezi articolul din AVP cu tonuri si semitonuri scris de Paisley ) . La inspiratie poti folosi si 2-3 extracte in mix . Teoretic nu se elimina unul pe celalalt .
Aroma stii ce e !
Enhanceri ( potentatori ) fac ceea ce le spune si numele ; potenteaza anumite nuante , pot avea rol si de mineralizanti si vitaminizanti , se pot pune in orice mix pentru a-i sublinia anumite particularitati .
Nu este obligatoriu sa fie pusi toti odata , important este sa stii ce face fiecare . Producatorul recomanda combinatia asta pentru un gen de mix . E OK - dar tu ii poti folosi separat sau impreuna si in alte combinatii .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

draga carpkiller,
fa abstarctie de bazaconiile lui val :D :D :D si cand ai timp treci pe la magazin sa stam de vorba!
andrei

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Vladene,nu mai pune domle, lumea pe drumuri,ca n-are ce afla de la magazinul ala de carmolisti!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Bravo Cezarica am vrut sa-i spun si eu ca bate drumul degeaba . Solar nu inseamna articole de plaja :lol: :lol: :lol: :lol:

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Ba poate sa invete cum se amesteca bauturile si cum se poate vomita din picioare sau din genunchi(mai ales de la maestru' Vladeanu) :o

Nasu lu' Vladeanu 8)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

draga carpkiller,
val, cezarica si cornelus au dreptate: NU MAI VENI LA MAGAZIN, PENTRU CA AI MARI SANSE SA MA GASESTI BEAT! BA MAI MULT, VOMITAND!
totusi, sti care e diferenta dintre cei trei si mine?
EU MA MAI SI TREZESC!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cezar, nu ma asteptam la asa postare din partea ta ! Hai,de mine si de Andrei mai inteleg dar cu Coco ce-ai avut ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Am uitat ceva ! Vitejilor de ce nu a-ti sarit niciunul in apararea Maestrului cand a fost batjocorit de Corleone ? Il atacati in schimb pe Andrei care nu se poate apara datorita constitutiei subrede din ultima vreme ! Saracul........are cu minim 30 kg. mai putin decat oricare dintre voi ! De Cristi Y. de ce nu va luati ? Auzi......articole de plaja..... :roll: :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Degeaba te oftici,Vladut,asta cu articole de plaja a fost buna! :D Iar cu Coco,n-am tata,ce sa am,ca singura lui vina e ca sta in aceeasi troaca cu voi!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”