salutare!
modelul ales de tine Adrian este pentru aruncari mai modeste fata de BBLC sau ULTEGRA XSA 10000. capacitatea tamburului este relativ mica, incap 150m monofilament de 0,35. ca si calitate sunt foarte atent finisate, materialele alese sunt de calitate superioara si arata bine fata de clasicul BBLC.
Sfatul meu este sa mergi sa vezi cum "te intelegi cu ea", sa ii dai o manivela si sa compari cu alte modele.
o zi buna!
Salut, sa te zapacesc si mai rau de cap, a mai aparut o mulineta acum foarte putin timp, insa cu un pret pe masura, este aceeasi cu Ultegra CI4 XSA, insa are BAITRUNNER si se numeste Ultegra CI4 XTA, e o mulineta aparuta anu asta
Eu am aceste mulinete super ultegra,si pot sa-ti spun ca sant multumit de ele...cu firul,capacitatea tamburului,intra mult mai mult decat zice producatorul,sau cat scrie pe ele,si asa e la majoritatea mulinetelor...,,arunca" bine,diametrul tamburului fiind cat cel al BBRLC,are si un surubel de plastic pe lateral pt ungerea mulinetei fara a o mai desface,chestie interesanta,componente,si ce face(2 viteze de oscilatie,vezi catalog shimano)nu are jocurile de la manivela ale lui BBRLC...e peste BBRLC,parerea mea...
Acum ln functie de unde o cumperi,ele sant cu 2 tamburi de rezerva(aici trebuie sa te informezi,daca sant la fel cu originalu,de 6000),daca nu cumperi 2 de 6000 si 2 de 10000 ca sa ai 4 tamburi mai adanci si pt plantat cand pui 0,40,pt ca,corpul mulinetei e acelasi...si varianta mai ieftina,fara tamburi de rezerva,dar care varianta nu stiu daca o gasesti la Normark,la noi...tamburii aia 2,de rezerva costa multe milioane,nu se dau gratis,undeva la 5 mil de fiecare mulineta cei 2 tamburi de rezerva...