probleme la c a r p i o

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

tonny
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: probleme la c a r p i o

Mesaj de tonny »

Dragomir Gabriel scrie:nu stiu daca au facut-o intetionat sau nu asta cu facura , dar cum iti explici ca dupa ce am comandat o saltea de primire brusc pretul a crescut cu 50 Ron ?
Pai daca brusc a crescut pretul cu 50 ron nu trebuia sa o ridici de la curier sau de la posta ca doar stiai banuiesc cat trebuie sa platesti nu?
Si vorba unui domn de mai sus,daca nu esti multumit de ceva de prima oara hai sa zicem ca mai incerci odata dar cand ajungi sa fii nemultumit de 7 ori din 8 comenzi ceva nu ma lasa sa cred ca e curat la mijloc.Eu unul daca nu sunt multumit de ceva a doua oara nu mai solicit magazinul respectiv.

PS Eu nu am cumparat chiar niciodata de acolo dar am un prieten bun cu care merg la pescuit si el comanda si pentru mine cand am nevoie de ceva in general lichide si ingrediente si am fost todeauna multumiti atat el cat si eu si sa zic asa cu aproximatie din vreo 20-25 de comenzi nu a fost nici una gresita,pana acum bine inteles.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

lk_ivan
pescar de competitie

Mesaj de lk_ivan »

nu a spus nimeni ca nu sunt ok baieti , dar mie unul nu mi convine sa trimit coletu inapoi pe bani mei si sa m ai vina odata coletu si sa m ai platesc un transport

DoruSS

Mesaj de DoruSS »

Este usor sa acuzi pe site fara dovezi,
Eu cumpar de la mai multe magazine on line, dar vreau sa spun ca este dintre cele mai bine aprovizionate , deci si probabilitatea de a gresi este Mai mare , sant sigur ca nu este mimic intentiont, personal am fost servit prompt si fara greseala,

cu stima Doru, Satu Mare

Dragomir Gabriel

Mesaj de Dragomir Gabriel »

tonny scrie:
Dragomir Gabriel scrie:nu stiu daca au facut-o intetionat sau nu asta cu facura , dar cum iti explici ca dupa ce am comandat o saltea de primire brusc pretul a crescut cu 50 Ron ?
Pai daca brusc a crescut pretul cu 50 ron nu trebuia sa o ridici de la curier sau de la posta ca doar stiai banuiesc cat trebuie sa platesti nu?
Si vorba unui domn de mai sus,daca nu esti multumit de ceva de prima oara hai sa zicem ca mai incerci odata dar cand ajungi sa fii nemultumit de 7 ori din 8 comenzi ceva nu ma lasa sa cred ca e curat la mijloc.Eu unul daca nu sunt multumit de ceva a doua oara nu mai solicit magazinul respectiv.

PS Eu nu am cumparat chiar niciodata de acolo dar am un prieten bun cu care merg la pescuit si el comanda si pentru mine cand am nevoie de ceva in general lichide si ingrediente si am fost todeauna multumiti atat el cat si eu si sa zic asa cu aproximatie din vreo 20-25 de comenzi nu a fost nici una gresita,pana acum bine inteles.
am platit pretul initial pe saltea , dar nu am primit factura la acea comanda .
Daca tu ai avea nevoie de un produs periodic si il gasesti intr-un singur loc ce ai face ?
Nu am avut probleme majore mici amanunte , de ex: inlocuirea produsului cu un produs similar de la o alta firma , inlocuirea unui produs cu unul la fel dar diametre diferite ( nu produse de valuare foarte mare )

Nu cred ca daca primesti un plic carlige un alt nr. decat cele comandate nu mai dai comanda la acel magazin

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Corect,credeam ca ai facut comenzi mari si au fost si greseli la fel de mari.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

marius.mohan

Mesaj de marius.mohan »

Ai uitat sa precizezi daca era sigilata cutia.Daca da atunci nu e vina lor.Daca nu....cred ca ar trebui sa te plateasca pentru reclama.Peste 300 de cititori a acestei postari.

lk_ivan
pescar de competitie

Mesaj de lk_ivan »

n am uitat dar cutia de carton nu are sigil

nashu xxl

Mesaj de nashu xxl »

am 1 an decand nu mai cumpar de la tiganii din craiova, dupa ce le-am bagat in buzunare peste 100 de milioane am ajuns sa primesc amenintari cu bataia deoarece am cerut sa-mi fie schimbata o lanseta chub rupta in dril ! pana la urma nu am rezolvat nici cu opc-ul, i-au mituit si am ramas cu buza umflata.
in concluzie, niste tigani bisnitari care rezolva totul prin spagi si amenintari. :evil:

Razvan Paunoiu

Mesaj de Razvan Paunoiu »

cred ca am avut peste 10 comenzi anul asta la car.pio si totul a fost ok....
Nume utilizator schimbat din Friday

1cosmin

Mesaj de 1cosmin »

Anul trecut mi-am cumparat tot arsenalul de pescuit de la car.p.io, incepand de la carlige si terminand cu bagajeria si nu au gresit nici macar o singura data. Am rupt un Chub dupa ce l-am lovit si s-a rezolvat problema in cateva zile pe baza garantiei. Sunt foarte seriosi baietii de acolo.
One name. One blood. One passion. One ambition!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”