DA Dle. Vali Bonto!
pana la urma m-am lamurit care este faza cu COVERT Mugga
este noul model de la mugga si nu stiam de el
Inca odata IMI CER SCUZE, am vorbit inainte sa ma imformez despre noile modele
Nu am intampinat niciodata probleme cand am comandat de la dumneavoastra.
Va rog frumos sa verificati maine carligele daca aveti timp si daca nu o sa uitati.
POATE AM NIMERIT EU UN PLIC DEFECT.
Astept parerea dumneavoastra.
Cu respect Boda Robert.
Salut Robert,
Am verificat toate plicurile de Covert Mugga din magazin..testul a fost facut cu varful carligului pe unghie.
Din 100 de carlige unul singur mi s-a parut mai putin ager.
Nu stiu cum le-ai testat tu dar te asigur ca sunt carlige foarte bune si ascutite.
Asta e....
Numai bine.
multumesc Dle Vali Bonto.
si eu tot asa am facut testul cu varful carligului pe unghie dar m-am asteptat la mai mult,
pot sa spun ca korda este cu mult peste mugga (modelul asta) ori plicul asta este mai ''handicapat''.
multumesc oricum
numai bine
Robert22 scrie:multumesc Dle Vali Bonto.
si eu tot asa am facut testul cu varful carligului pe unghie dar m-am asteptat la mai mult,
pot sa spun ca korda este cu mult peste mugga (modelul asta) ori plicul asta este mai ''handicapat''.
multumesc oricum
numai bine
incearca talon tip de la gardner si incizor. fir intins
eu folosesc de anul asta aceste carlige si sunt impresionat de ele. sunt foarte bune si foarte ascultite. le folosesc pe cele de 8 dar si de 6. anul acesta cu aceste carlige am pierdut in drill un singur crap in rest toti au fost adusi in minciog. deci eu sunt multumit. bafta multa!!! ma refer la carligele Gardner Mugga Long Shank
buna ziua !!!!! am achizitionat de curand cele doua tipuri de carlige Gardner Mugga Covert si Carlige Hayabusa M1 . Ce puteti sa-mi spuneti despre ele cei care le-ati folosit. eu nu am apucat sa folosesc dintre ele doar Gardner Mugga Covert la o partida scurta si si-au facut treaba . Ceea ce m-a facut pe mine sa schimb acele deoarece am folosit Gardner Mugga Long Shank nr.6 la inceputul anului care si-au facut treaba foarte bine, dar la o partida de pescuit m-au dezamagit total, aducand doar un peste in minciog restul s-au dezgatat in drill, desi am crezut ca sunt tocite nu era iar le-am schimbat cu altele din pachet si tot la fel . in momentul ala am decis sa le schimb .
marian_popescu scrie:sunt mai multe marci care au carlige bune. modele variate, in functie de momeala, peste, tipar de hranire etc...
am folosit, printre altele, gamakatsu, korda, drennan si sunt foarte bune. la mustad am renuntat de mult
cele mai rezistente varfuri (raman foarte bine ascutite dupa mai multe capturi) le au cele din gama cutting point de la owner, de departe cele mai bune la acest capitol (constatare personala)
Sa stii ca ai dreptate cu cutting poin,dar din pacate nu mai gasesc nicaieri
am cumparat acum vreo 2 ani un plic din asta nr 8 la recomandarea vanzatorului si nu l-am luat in seama mult timp,apoi nu stiu ce mi-a venit si am legat 2 carlige pe care le-am folosit primavara trecuta la monturi cu naditor si le-am tot folosit,si le-am tot folosit si culmea nu au nimic nici acum.s-a stricat firul merlin si ele nu primavara asta le-am legat pe toate,tot cu fire soft si au trecut si printr-un concurs,prin alte nu stiu cate partide si prin toate marimile de pesti de la MV2 (fara a scapa niciunul)si dupa cum spuneam mai sus sunt ciudat de perfecte.
De obicei eu pescuiesc cu fox arma point,korda,esp...sunt foarte aspectoase,extraordinar de ascutite,dar dupa vreo 3 pesti iti cer sa le inlocuiesti.comparate cu celelalte noi,nefolosite,imediat observi diferenta uzurii.in schimb la modelul asta de owner nu...si nici macar nu sunt teflonate si mai sunt si cu vreo 8 lei mai jos la pret fata de cele mai de sus!!!
Si eu folosesc carlige de la owner. Sunt foarte multumit. Am pescuit cu monturi facute cu carlige owner, am taiat firul, am facut alte monturi refolosind carligele si tot nu aveam rateuri.
as vrea sa comand carligele CARLIG OWNER CP SSW , marimile 8 si 6 . dar nu stiu care sunt marimile de la aceasta firma . ma poate ajuta careva / va multumesc !!!!