Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Mesaj de cornelserbu »

@ costel stanila

spune-mi te rog daca ai ceva impotriva cantaririlor publice si cred ca ar fi bine sa faci un sondaj ca sa vedem si noi cine are ceva de ascuns :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: ETAPA II - DARVARI 26-29 MAI 2011 - LOTURI CALIFICATE

Mesaj de Vladut Mateianu »

Costel Stanila scrie:Poza care s-a postat aici este o simpla foaie colorata, pot fi facute zeci, sute....Sa aduca dovezi clare si Zarguzon care a postat asta si Pasa care mi-a dat pe e-mail, ca exista asa ceva...
APCR nu a contactat si nu a fost contactata de nici o casa de pariuri.

Au adus dovezi. Tu te-ai dat la fund si nu mai raspunzi....... :oops: Ti-e frica ca pierzi banii pariati ? Sau ti-ai dat seama in ce te-ai bagat ?
:oops: :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

Eu v-am spus sa va grabiti si v-am mai spus si ca se blochează , mâine dacă îmi dați ceva va spun cât sa pariat TOTALUL dar după părerea mea va spun ca este o suma care 99,999% dintre noi ne-am corupe pentru acei bani
Dar sa dea d_zeu sa nu dea DNA in noi ca este mai grav ca ne ia pe toți la întrebări ( astia care am pariat ) si care am vorbit la telefoane
Andrei V
Intradevar eu am spuso ca dacă a facuto cineva are creer pentru a face mulți bani , fotbal , tenis , hochei , rugby ,hambal, e t c sunt bagate la pariuri sportive dar acest CN național nu îți dau dreptate ( știi ca te respect )
Exemplu
Pariem 100.000 RON * cota 501 ( te asigur ca ai au mulți dintre noi)
Câștig = 50.100.000 RON sunt Peste 1 mil €
Venim cu o plasa la finala cu câte 25.000 € pentru fiecare echipa participanta *5 sunt 10% din bani castigati
Te asigur ca nu exista unul sa nu accepte , am un prieten care trăiește din asta , si alt prieten de are o agenție bet cafe pe strada victoriei in Pitești si am văzut cu ochii mei
Eu am pariat in total 2.000 RON , si pe lângă mine au mai pus 3 pers încă 2.000 acuma depinde cine a pariat peste 10 mii , sa nu fie unul dintre noi , sau poate vrun ARBITRU :lol:
lacul Draghiceni jud. olt

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

Vladut Mateianu scrie::lol: :lol: :lol:

O sa ajungeti toti sa-l regretati pe Rosioru..... :D Ce dracu mai sunt 2500 de euro in fata miliardelor din pariuri ! :roll:

Oricum, frumoasa lucratura...de baiat destept.... :wink:

vladut, asta nu e lucratura de om destept, e lucratura de geniu.
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

Vladut Mateianu scrie:Se pare ca pariurile au fost blocate !
Maine sper ca vom afla si CINE a propus aceasta "combinatie" casei de pariuri...... Apropo, daca nu anuleaza biletele date deja, vor pierde niste zeci de miliarde, s-au facut pariuri consistente cand era cota 1:90.... :oops:
alea si mai consistente s-au facut cand era la 500

ps:mai e cineva pe balta la tancabesti? :roll:
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornelserbu scrie:@ costel stanila

spune-mi te rog daca ai ceva impotriva cantaririlor publice si cred ca ar fi bine sa faci un sondaj ca sa vedem si noi cine are ceva de ascuns :!:
eu am fost impotriva martorilor la cantar ,dar ........in situatia nou creata si realizand cam ce sume se pot invarti la aceste pariuri si la ce cote CER CU VEHEMENTA SUPLIMENTAREA NUMARULUI DE ARBITRII LA CEL PUTIN 20 SI OBLIGATIVITATEA MARTORILOR LA CANTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IAR LA FINALA RESPECTAREA CU STRICTETE A REGULAMENTULUI DE ARBITRAJ CIPS+FIPS SI ANUME UN ARBITRU LA FIECARE ECHIPA
Ultima oară modificat Lun Mai 16, 2011 21:05 de către oanavictor, modificat de 2 ori în total.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

SIMESCU VALENTIN

Maine sper ca vom afla si CINE a propus aceasta "combinatie" casei de pariuri...... Apropo, daca nu anuleaza biletele date deja, vor pierde niste zeci de miliarde, s-au facut pariuri consistente cand era cota 1:90.... :oops:
Dar când a fost 501 , lumea dormea alți !!!!! , Vladut dacă sa pariat mult se da la pace si restul echipelor practicat fără tamburi , acum ce Facem pierdem 50.000.000 RON :lol: :lol:

SIMESCU VALENTIN

oanavictor scrie:
cornelserbu scrie:@ costel stanila

eu am fost impotriva martorilor la cantar ,dar ........in situatia nou creata si realizand cam ce sume se pot invarti la aceste pariuri si la ce cote CER CU VEHEMENTA SUPLIMENTAREA NUMARULUI DE ARBITRII LA CEL PUTIN 20 SI OBLIGATIVITATEA MARTORILOR LA CANTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SIMESCU VALENTIN

Biletele nu se pot anula

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

din 12 cluburi participante in mansa 2, doar doua sau trei iau pozitie vis a vis de ajungerea campionatului pe mana pariorilor, lucru care pe vladeanu il incanta si are impertinenta sa spuna ca este fair-play, probabil ca nu stie saracul ca la fotbal nici arbitrii si nici jucatorii nu au voie sa parieze...asta fiindca este atat de fair-play :oops: ...ceilalti chiar sunt de acord cu aceasta falsa tentativa de joc corect :?: :?: :?:
noroc cu vladut ca ne mai deschide ochii :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”