spune-mi te rog daca ai ceva impotriva cantaririlor publice si cred ca ar fi bine sa faci un sondaj ca sa vedem si noi cine are ceva de ascuns

Moderator: gor965
Costel Stanila scrie:Poza care s-a postat aici este o simpla foaie colorata, pot fi facute zeci, sute....Sa aduca dovezi clare si Zarguzon care a postat asta si Pasa care mi-a dat pe e-mail, ca exista asa ceva...
APCR nu a contactat si nu a fost contactata de nici o casa de pariuri.
Vladut Mateianu scrie:![]()
![]()
![]()
O sa ajungeti toti sa-l regretati pe Rosioru.....Ce dracu mai sunt 2500 de euro in fata miliardelor din pariuri !
![]()
Oricum, frumoasa lucratura...de baiat destept....
alea si mai consistente s-au facut cand era la 500Vladut Mateianu scrie:Se pare ca pariurile au fost blocate !
Maine sper ca vom afla si CINE a propus aceasta "combinatie" casei de pariuri...... Apropo, daca nu anuleaza biletele date deja, vor pierde niste zeci de miliarde, s-au facut pariuri consistente cand era cota 1:90....
eu am fost impotriva martorilor la cantar ,dar ........in situatia nou creata si realizand cam ce sume se pot invarti la aceste pariuri si la ce cote CER CU VEHEMENTA SUPLIMENTAREA NUMARULUI DE ARBITRII LA CEL PUTIN 20 SI OBLIGATIVITATEA MARTORILOR LA CANTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cornelserbu scrie:@ costel stanila
spune-mi te rog daca ai ceva impotriva cantaririlor publice si cred ca ar fi bine sa faci un sondaj ca sa vedem si noi cine are ceva de ascuns
Dar când a fost 501 , lumea dormea alți !!!!! , Vladut dacă sa pariat mult se da la pace si restul echipelor practicat fără tamburi , acum ce Facem pierdem 50.000.000 RONVladut Mateianu scrie:Se pare ca pariurile au fost blocate !
Maine sper ca vom afla si CINE a propus aceasta "combinatie" casei de pariuri...... Apropo, daca nu anuleaza biletele date deja, vor pierde niste zeci de miliarde, s-au facut pariuri consistente cand era cota 1:90....
oanavictor scrie:eu am fost impotriva martorilor la cantar ,dar ........in situatia nou creata si realizand cam ce sume se pot invarti la aceste pariuri si la ce cote CER CU VEHEMENTA SUPLIMENTAREA NUMARULUI DE ARBITRII LA CEL PUTIN 20 SI OBLIGATIVITATEA MARTORILOR LA CANTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cornelserbu scrie:@ costel stanila
Biletele nu se pot anulaVladut Mateianu scrie:Se pare ca pariurile au fost blocate !