gabi scrie:mare greseala s-a facut cu pariurile astea...
recunosc ca am fost si am pus si eu un bilet pe nexgen...nu am mai prins cota mare (1.75)...tocmai asta m-a pus pe ganduri...si am inceput sa ma gandesc mai bine.
presupunand ca nexgen ajunge in finala si pina in ultima dimineata este pe primul loc...dupa care pierde...sau sa se intample ceva de genul finala 2010...cei care au pariat si au fost cu castigul in buzunar cum vor reactiona.
siner mi-e teama ca se ajunge la amenintari...telefoane anonime...sau chiar mai rau...maini si picioare rupte
eu unul ma gandesc serios ce sa fac ...am copii am o viata linistita si nu prea vreau sa fac parte din treaba asta.
miza devine prea mare si noi nu suntem fotbalisti sa castigam zeci de mii ca sa ne asumam un asemenea risc...
noi pescuim pe balta zi si noapte...si suntem tot timpul expusi la orice.
vine dracu unu noaptea care a pariat pe pelicanul ca avea cota mai mare si ne rupe picioarele.. cum e.
m-am gandit mult si cam astea sunt lucrurile care imi vin in minte.
gabi, cred ca te gandesti prea departe...colegul tau de echipa zice ca e fair-play deci, eu zic sa nu-ti faci probleme

...din pacate, sau mai bine spus din fericire, numai el sustine aberatia asta, asa ca fara gluma, mai bine ia-ti masuri
ps. stau si ma intreb cum s-o simti singurul destept prin atata prostime ?