Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
remus_cta
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ETAPA II - DARVARI 26-29 MAI 2011 - LOTURI CALIFICATE

Mesaj de remus_cta »

SIMESCU VALENTIN scrie:
Vladut Mateianu scrie:Se pare ca pariurile au fost blocate !
Maine sper ca vom afla si CINE a propus aceasta "combinatie" casei de pariuri...... Apropo, daca nu anuleaza biletele date deja, vor pierde niste zeci de miliarde, s-au facut pariuri consistente cand era cota 1:90.... :oops:
Biletele nu se pot anula
corect, dupa ce se blocheaza un meci nu se mai pot pune pariuri pe viitor, dar cele deja jucate sunt perfect valabile
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

Andrei I
pescar de competitie

Re: Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Mesaj de Andrei I »

Eu m-am dus sa pun si cand am vazut cota de 91..m-am sucit. Nu era suficient de mare..am pariat pe Carp Zone ! :wink:
Milionar excentric

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:Eu m-am dus sa pun si cand am vazut cota de 91..m-am sucit. Nu era suficient de mare..am pariat pe Carp Zone ! :wink:
iar te-ngropi :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

costelus, n-ai net, tata ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Da dar ma ingrop in cascaval...cu mamaliga :wink:
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cornelserbu scrie: noroc cu vladut ca ne mai deschide ochii :wink:
:D da, dar nici eu nu banuiam la ce se va ajunge..... cand am vazut cum pun etapele si finala pe baltile unde vor ei fara sa tina cont de nimeni, mi-am dat seama ca este doar inceputul...... dar nu ma gandeam la o asemenea lucrare.

din pacate ptr cei care au facut asta, maine vom afla cine este " artizanul" acestei ample lucrari ! asta daca mai este cazul..... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

mare greseala s-a facut cu pariurile astea...

recunosc ca am fost si am pus si eu un bilet pe nexgen...nu am mai prins cota mare (1.75)...tocmai asta m-a pus pe ganduri...si am inceput sa ma gandesc mai bine.

presupunand ca nexgen ajunge in finala si pina in ultima dimineata este pe primul loc...dupa care pierde...sau sa se intample ceva de genul finala 2010...cei care au pariat si au fost cu castigul in buzunar cum vor reactiona.

siner mi-e teama ca se ajunge la amenintari...telefoane anonime...sau chiar mai rau...maini si picioare rupte

eu unul ma gandesc serios ce sa fac ...am copii am o viata linistita si nu prea vreau sa fac parte din treaba asta.
miza devine prea mare si noi nu suntem fotbalisti sa castigam zeci de mii ca sa ne asumam un asemenea risc...

noi pescuim pe balta zi si noapte...si suntem tot timpul expusi la orice.
vine dracu unu noaptea care a pariat pe pelicanul ca avea cota mai mare si ne rupe picioarele.. cum e.

m-am gandit mult si cam astea sunt lucrurile care imi vin in minte.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:
cornelserbu scrie: noroc cu vladut ca ne mai deschide ochii :wink:
:D da, dar nici eu nu banuiam la ce se va ajunge..... cand am vazut cum pun etapele si finala pe baltile unde vor ei fara sa tina cont de nimeni, mi-am dat seama ca este doar inceputul...... dar nu ma gandeam la o asemenea lucrare.

din pacate ptr cei care au facut asta, maine vom afla cine este " artizanul" acestei ample lucrari ! asta daca mai este cazul..... :D
cin sa fie .......cin sa fie .......grea intrebare ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabi scrie:mare greseala s-a facut cu pariurile astea...

recunosc ca am fost si am pus si eu un bilet pe nexgen...nu am mai prins cota mare (1.75)...tocmai asta m-a pus pe ganduri...si am inceput sa ma gandesc mai bine.

presupunand ca nexgen ajunge in finala si pina in ultima dimineata este pe primul loc...dupa care pierde...sau sa se intample ceva de genul finala 2010...cei care au pariat si au fost cu castigul in buzunar cum vor reactiona.

siner mi-e teama ca se ajunge la amenintari...telefoane anonime...sau chiar mai rau...maini si picioare rupte

eu unul ma gandesc serios ce sa fac ...am copii am o viata linistita si nu prea vreau sa fac parte din treaba asta.
miza devine prea mare si noi nu suntem fotbalisti sa castigam zeci de mii ca sa ne asumam un asemenea risc...

vine dracu unu noaptea care a pariat pe pelicanul ca avea cota mai mare si ne rupe picioarele.. cum e.

gabi, cred ca te gandesti prea departe...colegul tau de echipa zice ca e fair-play deci, eu zic sa nu-ti faci probleme :wink:...din pacate, sau mai bine spus din fericire, numai el sustine aberatia asta, asa ca fara gluma, mai bine ia-ti masuri :wink:

ps. stau si ma intreb cum s-o simti singurul destept prin atata prostime ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

gabi scrie:mare greseala s-a facut cu pariurile astea...

Draga Gabi eu cred ca ar fi mai bine sa te retragi in glorie
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”