Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:gabi, cred ca te gandesti prea departe...colegul tau de echipa zice ca e fair-play deci, eu zic sa nu-ti faci probleme :wink:...din pacate, sau mai bine spus din fericire, numai el sustine aberatia asta, asa ca fara gluma, mai bine ia-ti masuri :wink:
ca sa sustii faptul ca as abera te rog sa-mi dai exemple de competitii masluite care intra pe listele caselor de pariuri.

in continuare afirm ca trebuie sa fie o mandrie (mai ales pt organizatori SIC!) ca cn crap a ajuns la acest nivel, adica a devenit un concurs national IMPORTANT.
The One Team

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:gabi, cred ca te gandesti prea departe...colegul tau de echipa zice ca e fair-play deci, eu zic sa nu-ti faci probleme :wink:...din pacate, sau mai bine spus din fericire, numai el sustine aberatia asta, asa ca fara gluma, mai bine ia-ti masuri :wink:
ca sa sustii faptul ca as abera te rog sa-mi dai exemple de competitii masluite care intra pe listele caselor de pariuri.

in continuare afirm ca trebuie sa fie o mandrie (mai ales pt organizatori SIC!) ca cn crap a ajuns la acest nivel, adica a devenit un concurs national IMPORTANT.
90 % din sporturi si arbitraje sunt controlate de lumea din spatele caselor de pariuri nu de casa de pariuri , vezi ca dacă se afla ca a fost pusă o cota ca sa ruineze o casa de pariuri , mai bine scapi cu DNA Decât cu iei !!!!!!
lacul Draghiceni jud. olt

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

faptul ca CN a a ajuns la casele de pariuri este intr-adevar o onoare pentru fenomen.
daca nu se demonstreaza ca andrei vladeanu are vreo legatura cu chestia asta nu mai continuati in a face speculatii.
cred ca daca ar fi facut el lucrarea asta ar fi facut cate un bilet pentru fiecare membru al lotului nexgen...ca sa evite surprize neplacute.

eu nu am primit nici o informatie pina azi cand am citit pe crapmania.

anum intelegeti ce vreti.

da cum dracu de a aflat zarguzon primul treaba asta.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabi, nu sti multe......

dar maine vom afla multe. si chiar nu stiu unde se va ajunge, deja s-a mers mult prea departe ! :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

Pana in momentul de fata nu este nici un pariu substantial făcut poate din motivut ca pe fiecare bilet trebuia sa pui 1,18 RON sa nu platesti impozit (peste600ron ) se plătește impozit 25%
Mâine îți spun cât sa pariat in total
lacul Draghiceni jud. olt

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie: te rog sa-mi dai exemple de competitii masluite care intra pe listele caselor de pariuri.
se pare ca nici tu nu ai net...pacat, te-ai fii crucit cate intreceri au fost masluite tocmai pentru ca au "avut onoarea" sa intre la casele de pariuri...sigur nu traiesti intr-un univers paralel ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

pe seara pe la ora 5 si ceva cand am fost sunat de prieteni si afland problema,am intrat in aceea casa de pariuri unde am vazut k,cotele au scazut fata de ce auzisem eu la telefon,ajungand astfel:
planet-1.75
soimul-4.75
overten-13.0
carping-3.75
club.pescarilor-12.0
ovidius-11.0
green lake-17.0
nexgen-91.0
carp zone-4.0
acvila-7.0
proffesional-91.0
pelicanul-101.0
am trait sa o vad si pe asta!
un CN de pescuit la crap,la pariuri!nu imi ajungeau meciurile de fotbal care si asa ma scoteau cate 1 meci sau 1 gol mereu,acu pot sa pariez si la pescuit :D ,dar poate nu pierd la un gol sau la un meci! :mrgreen:

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie: te rog sa-mi dai exemple de competitii masluite care intra pe listele caselor de pariuri.
se pare ca nici tu nu ai net...pacat, te-ai fii crucit cate intreceri au fost masluite tocmai pentru ca au "avut onoarea" sa intre la casele de pariuri...sigur nu traiesti intr-un univers paralel ???
eu stiu ca divizia a de fotbal din romania nu a intrat ani buni de zile la casele de pariuri pentru ca existau blaturi.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:gabi, nu sti multe......

dar maine vom afla multe. si chiar nu stiu unde se va ajunge, deja s-a mers mult prea departe ! :evil:
sa vina politia si dna-ul sa demaste mafiotismul! :)
si interpolul!
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabi scrie:faptul ca CN a a ajuns la casele de pariuri este intr-adevar o onoare pentru fenomen.
vreau sa cred ca esti doar naiv !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”