...si crima organizata!cornelserbu scrie:vreau sa cred ca esti doar naiv !gabi scrie:faptul ca CN a a ajuns la casele de pariuri este intr-adevar o onoare pentru fenomen.

Moderator: gor965
...si crima organizata!cornelserbu scrie:vreau sa cred ca esti doar naiv !gabi scrie:faptul ca CN a a ajuns la casele de pariuri este intr-adevar o onoare pentru fenomen.
mda...la ei a existat un precedent si i-au flituit, la noi precedentul e pe vineee !andrei vladeanu scrie:eu stiu ca divizia a de fotbal din romania nu a intrat ani buni de zile la casele de pariuri pentru ca existau blaturi.
...organizata, organizata...al dracului de organizata !andrei vladeanu scrie:...si crima organizata!
despre ce delapidari vorbesti?cornelserbu scrie: in paranteza fie spus, noi ne-am obisnuit deja cu delapidarile![]()
![]()
daca si pentru tine delapidare inseamna:andrei vladeanu scrie:despre ce delapidari vorbesti?
da, inseamna acelasi lucru. la ce te referi?cornelserbu scrie:daca si pentru tine delapidare inseamna:andrei vladeanu scrie:despre ce delapidari vorbesti?
infracțiune care constă în însușirea, folosirea sau traficarea de către un angajat, în interesul său sau al altei persoane, a unor sume de bani sau a altor bunuri aflate în gestiunea sau în administrarea sa, asa cum scrie la dex, atunci chiar nu vad sensul intrebarii
absolut niciuna.oanavictor scrie:@Vladeanu
ai vreo implicare personala in promovarea pescuitului la crap la casele de pariuri ?