scuza-ma, am uitat ca rosioru ne-a bagat pe gat ineptia ca ar fi pierdut baniiandrei vladeanu scrie:da, inseamna acelasi lucru. la ce te referi?

Moderator: gor965
scuza-ma, am uitat ca rosioru ne-a bagat pe gat ineptia ca ar fi pierdut baniiandrei vladeanu scrie:da, inseamna acelasi lucru. la ce te referi?
si atunci de unde atitudinea vehementaandrei vladeanu scrie:absolut niciuna.oanavictor scrie:@Vladeanu
ai vreo implicare personala in promovarea pescuitului la crap la casele de pariuri ?
daca am, o sa ma bage vladut la puscarie!
crezi ca e de bine aceasta promovare stiind bine cate scenarii se pot face pe aceste pariuri sau mai pe intelesul tuturor avand in vedere antecedentele ....crezi ca va fi o finala corecta avand in vedere sumele imense vehiculate in jurul acestor cote !!!!!!!!!andrei vladeanu scrie:absolut niciuna.oanavictor scrie:@Vladeanu
ai vreo implicare personala in promovarea pescuitului la crap la casele de pariuri ?
daca am, o sa ma bage vladut la puscarie!
desigur ca te scuz.cornelserbu scrie:scuza-ma, am uitat ca rosioru ne-a bagat pe gat ineptia ca ar fi pierdut baniiandrei vladeanu scrie:da, inseamna acelasi lucru. la ce te referi?
cred ca vrei sa schimbi discutia, sune-mi totusi, unde a fost interesul meu in banii furati de rosioru ?andrei vladeanu scrie:iar una dintre aceste persoane esti chiar tu, cornel serbu!
clean ...........spalatorie ........gabi scrie:a si altceva
eu nu am vazut in viata mea asemenea cote la casele de pariuri (1:500; 1:750)
nici daca joaca barcelona cu dunarea giurgiu ...nu se baga cota de 1:500
asta e pentru mine marele mister