saci de dormit

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Cezar Bibu
Puncte: 0

Mesaj de Cezar Bibu »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Contacteaza-l pe Cornel Rosioru pentru ca i-am procurat eu un sac de la trupele Nato ,este kaki nuanta Fox, inscriptionat US Army-Extreme Cold. Pt Cornel este mic si am inteles ca nu i-l tine.

Poti sa-l probezi cu incredere stand in tricou in el pe zapada!!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Acelasi sac ca al lui Cristi il am si eu - are gluga scrie pe el Extreme wheater - si am dormit in el in noiembrie pe puntea pasagerului - noaptea cind plecam de la Periprava . Nici o diferenta ca acasa :lol: . Vara nu il folosesc ca mor de cald . Am unul de asta normal , tot kaki , dar fara performantele celui american si pe asta il mai folosesc la vreme calda . Dar in general vara dorm afara pe pat - linga rod-pod si apreciez mai mult o plasa de tintari decit un sac de dormit !
PS - pentru Cornel trebuia o prelata de masina captusita cu o plapuma ca sa il cuprinda :lol: :lol: :lol:

Caaron

Mesaj de Caaron »

Merci Cristi!
Catalin, de ce ai luat foc in halul asta?! Stai linistit ca e marfa pt toata lumea pe fata pamantului! Eu ti-am cerut un sfat, tu mi l-ai dat, eu ti-am multumit si ti-am spus parerea mea! Crede-ma , ca nu vb despre sacii de dormit folositi pe munte doar din auzite!
Dan,am scris pe celalalt forum care ar fi diferentele, dupa parerea mea!

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

:lol: De ce Val? sacul tau e comanda speciala? Al meu cred ca a fost conceput pt. cel mai mic om din armata americana. :lol:
Plasa de tintari pe care o folosesti vara, e tot de marimea unei prelate? :lol: Micutule! :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

De ce Val? sacul tau e comanda speciala? Al meu cred ca a fost conceput pt. cel mai mic om din armata americana.

@Cornel

Un sac de aceeasi masura am si eu si i-am adus si lui Victor Oana unul dar nu am avut probleme :!:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornel rosioru
maestru emerit

Stiu Cristi, dar ai vazut ce zice Val? De parca el e mai micut. :lol: El nu se inveleste tot cu prelata de la masina. :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Da Cornele dar eu ma invelesc cu prelata de la Tico , tu cu aia de la basculanta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

:lol: :lol: :lol: :lol: M-ai omorit :lol: :lol: :lol: :lol:

Kulcsar Laszlo

Mesaj de Kulcsar Laszlo »

Fiind si un pasionat al muntelui, folosesc la pescuit sacii de dormit de alpinism. Nu-mi pot permite sa am trei-patru bucati de saci de dormi. Tineti minte> ce e bun la munte (conditii naspa rau de tot) e excelent la pescuit. Am cumparat nu de mult, condus de acest principiu un sac
AJUNGILAK TYN WINTER
Pentru pescuit pe timpul verii (zile toride) folosesc un sac de tura mai simplu, cel de iarna e comparabil cu o sauna

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”