Da Stefan ....Este permisa doar lanterna de cap in afara cortului,imi cer scuze pentru aspectul omis. Prin supunere la vot in ziua concursului von stabili daca pescuim sau nu pe nocturna parelile fiid impartite.
o parere personala.......................am fost pe balta si am concluzii................balta ffffffffffffffff mica_gen balta oltenitei, locurile fffffffffffffffff apropiate intre ele, nu prea incap 2 pescari in stand, daca se va pescui cu 4 lansete se va crea o plasa de fire si se va prinde putin peste, mult caras la 300 g, mult ciortan la 1 kg,nu se poate vorbi de pat de nada personal, multe utilaje in jur, accesul e bun, nu este o balta pt avansati.....
imi permit o recomandare pt un viitor concurs.................2 lansete-loc liber intre doua standuri-punctarea crapului mai mare de 1 kg
Standurile se vor pregati in asa fel incit sa fie cit mai departate cu putinta in limita a maxim 10 echipe. Dimensiunea si specia pestilor se pote diferentia prin nada si momeala eu personal in ultima partida care a durat 6 ore reusind sa prind 9 pesti ,6 dintr e ei avind peste 3 kg cu un maxim de 10,5kg.