Spun si eu ca prea multa lume ne ia de prosti si acuza numai o parte , sau alta , sau alta .....samd . Infinit ! Noi platim , dar ei au opinii ..... asta ca sa nu zic aia ca "hotii striga hotii .."
Teoretic - dragii mei colegi de pescuit , cind va duceti pe orice balta din Romania in calitate de persoana fizica si vi se percepe o taxa , trebuie OBLIGATORIU sa primiti un bon fiscal cu suma platita si cu data zilei . Platit suplimentar - alt bon fiscal .
Orice initiativa pe persoana juridica ( firma ) trebuie insotita de factura si daca suma care urmeaza a fi platita este sub 5000 ron , se poate taia chitanta cu data platii , daca suma este mai mare de 5000 ron - fie se "taie" chitante secventiale pe 2-3 zile , fie banii se vireaza prin banca . Aici nu vorbim de bon fiscal .
La orice concurs organizatorul care anunta concursul trebuie sa taie chitanta pe orice echipa inscrisa si sa anunte la fisc daca a oprit la sursa impozitul pentru castigul in bani al celor premianti , sau aceia care au castigat ceva bani trebuie sa anunte pina la data de 20 mai AC , veniturile suplimentare , samd , samd ....
Rog opinii ! Voi cum platiti ? Voua cum va place ? Isteria de astazi e OK pentru voi ? Cine e de vina , pentru plata TVA samd !!! ? Asta ne dorim ????????????????? Pentru ce - pentru orgoliile a unuia sau altuia ...???????
Va intreb eu unul care a fost la peste 50 concursuri in viata lui , pe toate baltile si nu am primit nimic ....fiscal . dar nu imi pare rau , eu credeam ca asa e bine , sa dezvoltam ceva inainte sa platim ca prostii taxe .... dar orgoliile unora nu accepta asa ceva ... Vom plati , fratilor !