Comunicat oficial Bet Cafe Arena - pariuri CN 2011 anulate

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Comunicat oficial Bet Cafe Arena - pariuri CN 2011 anula

Mesaj de Genes Florin »

Voi distrugeti pescuitul sporiv.....
Balta Puiesti

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Este si asta un punct de vedere. Eu sunt de vina, recunosc ! :D
Totusi Genes, incearca sa iti expui punctul de vedere civilizat, altfel exista varianta sa ne despartim...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Genes Florin scrie:Multi marlani in pescuitul romanesc,
Erati siguri ca nu este mana lu AV s-au a lu Stanila, dar sa faceți admosfea urlati ca tarfele.
Câtă putere sa aibe Av Cs sa aranjeze CN-ul???????
Sunteți penibili, iar artizanul este asociații de la Senzor Vlad Mateianu, RUSINE Vlade, ai uitat de omu de lângă tine, mureai necunoscut.
Sa ramaneti sanatosi, iar tu VM stai acasă CA aele concursuri organizate de tine nu mai au gatantul corectitudini.
florine, vad ca ai niste argumente zdrobitoare la adresa tarfelor care urla...pana acum, pe la toate adunarile dintre pescari la care te-am vazut, dupa cateva fraze, te inversunai si ridicai tonul, bine-nteles tot cu "argumente", dar asta nu inseamna ca urlai, tu nu faceai altceva decat sa sustii in felul tau orice pozitie a lui vladeanu...acum, nu te dezminti, dar de la al sustine pe vladeanu si pana la ai face pe cei care nu-l sustin, tarfe, e cale lunga, asa ca te rog sa-ti revizuiesti putin comportamentul si sa treci de la postura de body-guard la cea de om integru care gandeste cu capul lui nu al altuia.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ andrei vladeanu

andrei, nu trbuiesc condamnati cei care sustin ca inscrisul ala este o facatura...poate nu e, dar era cat se poate de normal ca cel ce a semnat, sa-si treaca si numele in clar ca doar nu e regele mihai...pana si basescu semneaza sub numele in clar :?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Cornele, numele directorului general al BCA este specificat in textul comunicatului.
Totusi, dupa parerea ta cine ar trebui condamnat?...Cel care a gestionat si rezolvat situatia eventual, nu? :roll:
Costel Stanila
A.P.C.R.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

mai terminati ma cu circul...

am fost acum la bet cafe arena si mi-am luat banii inapoi...
jucasem 100 lei la cota 1.75

pariurile au foat anulate...

asa ca nu va mai enervati degaba...pastrati-va energia pentru mansa II.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

cornelserbu scrie:
Genes Florin scrie:Multi marlani in pescuitul romanesc,
Erati siguri ca nu este mana lu AV s-au a lu Stanila, dar sa faceți admosfea urlati ca tarfele.
Câtă putere sa aibe Av Cs sa aranjeze CN-ul???????
Sunteți penibili, iar artizanul este asociații de la Senzor Vlad Mateianu, RUSINE Vlade, ai uitat de omu de lângă tine, mureai necunoscut.
Sa ramaneti sanatosi, iar tu VM stai acasă CA aele concursuri organizate de tine nu mai au gatantul corectitudini.
florine, vad ca ai niste argumente zdrobitoare la adresa tarfelor care urla...pana acum, pe la toate adunarile dintre pescari la care te-am vazut, dupa cateva fraze, te inversunai si ridicai tonul, bine-nteles tot cu "argumente", dar asta nu inseamna ca urlai, tu nu faceai altceva decat sa sustii in felul tau orice pozitie a lui vladeanu...acum, nu te dezminti, dar de la al sustine pe vladeanu si pana la ai face pe cei care nu-l sustin, tarfe, e cale lunga, asa ca te rog sa-ti revizuiesti putin comportamentul si sa treci de la postura de body-guard la cea de om integru care gandeste cu capul lui nu al altuia.
Ce sa fac nea Cotnele, trebuie sa-l apar pe Nasu..... :wink:
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:@ andrei vladeanu

andrei, nu trbuiesc condamnati cei care sustin ca inscrisul ala este o facatura...poate nu e, dar era cat se poate de normal ca cel ce a semnat, sa-si treaca si numele in clar ca doar nu e regele mihai...pana si basescu semneaza sub numele in clar :?

Cornele , sa mor ca scrii aiurea . Ai citit comunicatul ? Cadem in penibil cu totii ...si mie imi pare rau un singur lucru . La Liga , in afara Ligii , la sindicate , la federatia aia popularizata deocamdata forma fara fond , nu sunt doi ca Vladeanu . Si eu nu il ling pe Vladeanu pe nicaieri , nu am de ce ! .... dar deocamdata e singurul care ii pasa cu adevarat de fenomen si are si inteligenta pe termen lung sa treaca peste tot ce isi poate imagina romanul in scris , mai ales anonim ...si sa faca ceva care functioneaza ! Cu gandire ..... Restul , frunze in vant si fara argumente .... , reclama fara fond .
Mi-as dori sa mai apara unul sau doi ca Vladeanu , atunci ar fi ceva misto - adica dezbatere de idei SERIOASA si nu atacuri la miez de noapte si vrajeala de site , subtire si vai de mama ei ... Pacat ca unul ca Malin Musetescu nu are preocupare in crap ...
Nu te supara , dar vad ca eu la varsta mea sunt perimat , asa imi spun unii pe aici , tu ce sa mai zici :wink: :wink: :wink: . Cu toate astea , te asigur de intregul meu respect , generat de rezultatele tale la pescuit si nu de ultimele postarile de pe Forum .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Costel Stanila

Costele , de mine nu s-ar lipi somnul noaptea , pina nu aflu cum a ajuns competitia nationala in ghearele astora de la bet cafe !! Gandeste-te la chestia asta ! Un raspuns documentat ar ajuta multe atitudini viitoare . Trebuie sa existe o cioaca aici ...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Costel Stanila scrie:Cornele, numele directorului general al BCA este specificat in textul comunicatului.
Totusi, dupa parerea ta cine ar trebui condamnat?...Cel care a gestionat si rezolvat situatia eventual, nu? :roll:
dupa parerea mea ar trebui condamnat numai cel ce a dat nastere la toata tevatura asta, dar din pacate ramane anonim, iar noi ne certam ca fraierii
daca tu esti cel ce a rezolvat situatia si daca intr-adevar s-a rezolvat atunci, jos palaria...nu am intrat in viata mea intr-o casa de pariuri si nu stiu care sunt regulile pe acolo, asa ca nu-mi ramane decat sa te cred pe cuvant
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”