Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
cat timp staiti voi departe de Baricada sigur nu o sa fie telenovela.nici un membru fondator de acolo nu traieste din pescuit , asa ca nici nu au nevoie sa schimba postarile membrilor , sau sa baneze pe cineva doar pt ca nu spune ca el.telenovela este in jurul tau , esti si tu implicat evident cu vointa ta.am mai zis la AV poate tine minte putere Baricadei nu vine de la membri Baricadei in totalitate , o mare parte vine de la voi care scarbiti pescarii cu manevrele voastre si certurile voastre jalnice.Val scrie:No comment Costele . Tu inca esti sindicalist ...sa te vad cind o sa fi sensibilizat sa iei o decizie , pe cont propriu impotriva colegilor . Tare mi-e frica ca Baricada va avea multe episoade de acum incolo si va deveni telenovela usoara - gen "Baricada se intoarce " , "Baricada reloaded" , "Baricada vs Shaolin"buhac constantin scrie:Diseara pe ..... dreptul la replica. aici postarile nu sunt in siguranta![]()
![]()
Fara suparare , chiar nu stiu ce inseamna Baricada asta . Vad ca o mentioneaza si o promoveaza Costel Buhac si daca asta e canalul e de promovare .... lasa-ma sa glumesc si eu . Intimplarea face ca eu si Costel sa ne permitem glumitze ...carp_master scrie:cat timp staiti voi departe de Baricada sigur nu o sa fie telenovela.nici un membru fondator de acolo nu traieste din pescuit , asa ca nici nu au nevoie sa schimba postarile membrilor , sau sa baneze pe cineva doar pt ca nu spune ca el.telenovela este in jurul tau , esti si tu implicat evident cu vointa ta.am mai zis la AV poate tine minte putere Baricadei nu vine de la membri Baricadei in totalitate , o mare parte vine de la voi care scarbiti pescarii cu manevrele voastre si certurile voastre jalnice.Val scrie:No comment Costele . Tu inca esti sindicalist ...sa te vad cind o sa fi sensibilizat sa iei o decizie , pe cont propriu impotriva colegilor . Tare mi-e frica ca Baricada va avea multe episoade de acum incolo si va deveni telenovela usoara - gen "Baricada se intoarce " , "Baricada reloaded" , "Baricada vs Shaolin"buhac constantin scrie:Diseara pe ..... dreptul la replica. aici postarile nu sunt in siguranta![]()
![]()
le spun deschis ca nu aveti cum sa va schimbati pt ca nu intelegeti ca lumea nu vrea asta.timpul o sa rezolva pe toate , Baricada este o familia care se mareste fiecare zi.te rog Val sa nu imi raspunzi cu : noi cand am inceput carpfishingul.....etc
eu doar de 3 ani sunt in carpfishing , si probabil sunt amator in fata de multi din fenomen , dar exact ca Baricada , invat repede si am ambitie.dar ca sa vezi in ansamblu ce muradri se ascund sub tabloul frumos de Carfishing din Romania , nu trebuie sa fii pescar ci doar om si unul corect.cine are interese o sa pierde ca cine face carfishing pt placere sau ambitie nu are ce pierde ....
AV: cred ca gresesti putin la procentajul de vina care iti asumi , parere mea este ca Razvan a fost un gentleman cum s-a comportat cu tine , eu in acelasi situatie nu te amenintam....parere personala , fara suparare
chiar daca iti permiti glumite Datorita UNOR antamplari ...e mai bine sa ramai asa si sa nu stii cine este Baricada !Val scrie:
Fara suparare , chiar nu stiu ce inseamna Baricada asta . .... . Intimplarea face ca eu si Costel sa ne permitem glumitze ...
scrie foarte clar, cornele.cornelserbu scrie: unde scrie concret aici ca persoana vladeanu andrei este hot si combinator ???...epitetele sunt folosite la modul general si se refera la apcr ca tot unitar, asa ca ar fi mai bine sa incetezi cu aceste luari de pozitie neavenite si sa-ti mai tii catei in lesa...ai partea ta de vina in tot ce s-a intamplat in apcr, orice pescar cu state vechi exceptand cativa acoliti de ai tai, stiu ca rosioru nu era decat o marioneta in mana ta...ori te potolesti, ori incepem sa spunem toti ce stim si ai sa vezi atunci imagine sifonata...vorba lui burak, noi nu traim din pescuit, deci ferestete sa ne superi prea tare ca nu ne poti atinge ca pe altii (iuga florentin, in direct cu amenintari facute de fata cu mai multa lume si in deplinatatea facultatilor mintale, nu sub influenta alcoolului cum ai vrut sa se creada...aproro, daca stii ca spui tampenii la betie, nu mai bea !)![]()
![]()
![]()
in consecinta, abtinete de la iincercarile de influentare a oamenilor si de la comploturile nesimtite impotriva lor (chiar si acel sms pe cate pretinzi ca doar pe el l-ai recunoscut) a fost o magarie mai mare ca tine...du-ti crucea si nu ma fa valuri, stiu ca cea mai buna aparare e atacul, dar deja e perimat felul asta de a aborda lucrurile.