valerica, scuza-ma, dar la prima vedere inscrisul pare contrafacut...prea e perfect, sau scanner-ul lui costel e mai performant decat cunosc eu si adevarul e ca nu prea cunosc !Val scrie:cornelserbu scrie:@ andrei vladeanu
andrei, nu trbuiesc condamnati cei care sustin ca inscrisul ala este o facatura...poate nu e, dar era cat se poate de normal ca cel ce a semnat, sa-si treaca si numele in clar ca doar nu e regele mihai...pana si basescu semneaza sub numele in clar
Cornele , sa mor ca scrii aiurea . Ai citit comunicatul ? Cadem in penibil cu totii ...si mie imi pare rau un singur lucru . La Liga , in afara Ligii , la sindicate , la federatia aia popularizata deocamdata forma fara fond , nu sunt doi ca Vladeanu . Si eu nu il ling pe Vladeanu pe nicaieri , nu am de ce ! .... dar deocamdata e singurul care ii pasa cu adevarat de fenomen si are si inteligenta pe termen lung sa treaca peste tot ce isi poate imagina romanul in scris , mai ales anonim ...si sa faca ceva care functioneaza ! Cu gandire ..... Restul , frunze in vant si fara argumente .... , reclama fara fond .
Mi-as dori sa mai apara unul sau doi ca Vladeanu , atunci ar fi ceva misto - adica dezbatere de idei SERIOASA si nu atacuri la miez de noapte si vrajeala de site , subtire si vai de mama ei ... Pacat ca unul ca Malin Musetescu nu are preocupare in crap ...
Nu te supara , dar vad ca eu la varsta mea sunt perimat , asa imi spun unii pe aici , tu ce sa mai zici![]()
![]()
. Cu toate astea , te asigur de intregul meu respect , generat de rezultatele tale la pescuit si nu de ultimele postarile de pe Forum .
orice ai spune tu, nu pot sa nu fiu suspicios...gandeste-te la cotele initiale si-i de ajuns.
cu vladeanu, ce sa zic, are momente cand il admir si eu, dar in alte ipostaze e nesuferit, ca sa nu spun altfel

esti in lotul nexgen...ne vedem pe darvari ??? poate continuam discutia asa cum facem de obicei pe balta