Unde gasesc o balta buna in dolj,olt mehedint????

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Unde gasesc o balta buna in dolj,olt mehedint????

Mesaj de Bogdan Buzatu »

da, vor putea membrii PROFESSIONAL si A.P.S. OLTENIA dar doar dupa ce voi fi anuntat inainte
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

pescadore

Mesaj de pescadore »

Salutare domnilor, am fost la balta si va pot spune ca e superba aceasta amenajare a baltii.

Pontoane, umbrare, toalete, bancute, mese, tot ce iti doreste inima. Perfecta pentru o iesire la iarba verde.

Din pacate pestele nu a miscat, exact cum mi-a spus si bogdan cand l-am sunat, dar peste cativa ani daca se doreste, aceatsa balta poate deveni un loc interesant pentru pescuit.

O singura atentionare : Bogdane, pune-i pe baieti sa se urce in barca si sa dea firele jos de pe cablurile de inalta tensiune. nu-i curenteaza, parol :D .

djaleendark

Mesaj de djaleendark »

Cum e cu baltile din Craiova, avem unde sa mergem sau nu?

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

Eu am fost in Arges (aceiasi distanta pana la Mehedinti,Valcea,Gorj) si am pescuit pe 3 balti superbe-superbe.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

alin_pir

Mesaj de alin_pir »

Marius Georgescu scrie:Eu am fost in Arges (aceiasi distanta pana la Mehedinti,Valcea,Gorj) si am pescuit pe 3 balti superbe-superbe.

Sa traiti, d-nu' Marius! Ne spuneti si noua despre ce balti este vorba? Va indrum si eu la o balta buna in Arges, cu conditia sa fiti de acord cu partidele de zi, de 12 ore doar, dar va garantez ca veti face scurta la mana din cauza mustaciosilor...

Stima!

Marius Georgescu

alin_pir scrie:
Marius Georgescu scrie:Eu am fost in Arges (aceiasi distanta pana la Mehedinti,Valcea,Gorj) si am pescuit pe 3 balti superbe-superbe.

Sa traiti, d-nu' Marius! Ne spuneti si noua despre ce balti este vorba? Va indrum si eu la o balta buna in Arges, cu conditia sa fiti de acord cu partidele de zi, de 12 ore doar, dar va garantez ca veti face scurta la mana din cauza mustaciosilor...

Stima!
Baltile cu 12 ore din Arges le cunosc si sunt 3.Eu am pescuit pe ele si noaptea.Super partide.Eu sunt adeptul si sustinatoru a C&R si acesta este unul din Motivele pt care am pescuit si noaptea.Balti in Arges sunt super tari:Teiu,Mozacu,Fitofagu.Ordinea nu iseamna si clasificarea lor.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

alin_pir

Mesaj de alin_pir »

Marius Georgescu scrie:
alin_pir scrie:

Stima!
Baltile cu 12 ore din Arges le cunosc si sunt 3.Eu am pescuit pe ele si noaptea.Super partide.Eu sunt adeptul si sustinatoru a C&R si acesta este unul din Motivele pt care am pescuit si noaptea.Balti in Arges sunt super tari:Teiu,Mozacu,Fitofagu.Ordinea nu iseamna si clasificarea lor.
:D Cine stie, stie! Astea sunt, eu am pescuit doar pe Teiu, dar le stiu si pe celelalte. Capturile insa sunt la Teiu :wink: Si mai un lac, cel mai frumos din Arges, Stolnici, pentru cine are rabdare,sta minim 24 de ore si se multumeste cu 3-4 capturi la o medie de 3 kg. Si daca ai si o barcuta... este un domn din Craiova care prinde foarte bine acolo, desi densitatea de peste este mica. Ieri la Teiu am luat un ten de 4,5 kg, captura zilei.

Stima!

Marius Georgescu

La Teiu am avut un total 134 kg in mai putin de 24 ore-tot eliberat.Am fotografii destul de concludente pentru cine nu crede.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”