Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Marius Georgescu scrie:Eu am fost in Arges (aceiasi distanta pana la Mehedinti,Valcea,Gorj) si am pescuit pe 3 balti superbe-superbe.
Baltile cu 12 ore din Arges le cunosc si sunt 3.Eu am pescuit pe ele si noaptea.Super partide.Eu sunt adeptul si sustinatoru a C&R si acesta este unul din Motivele pt care am pescuit si noaptea.Balti in Arges sunt super tari:Teiu,Mozacu,Fitofagu.Ordinea nu iseamna si clasificarea lor.alin_pir scrie:Marius Georgescu scrie:Eu am fost in Arges (aceiasi distanta pana la Mehedinti,Valcea,Gorj) si am pescuit pe 3 balti superbe-superbe.
Sa traiti, d-nu' Marius! Ne spuneti si noua despre ce balti este vorba? Va indrum si eu la o balta buna in Arges, cu conditia sa fiti de acord cu partidele de zi, de 12 ore doar, dar va garantez ca veti face scurta la mana din cauza mustaciosilor...
Stima!
Marius Georgescu scrie:Baltile cu 12 ore din Arges le cunosc si sunt 3.Eu am pescuit pe ele si noaptea.Super partide.Eu sunt adeptul si sustinatoru a C&R si acesta este unul din Motivele pt care am pescuit si noaptea.Balti in Arges sunt super tari:Teiu,Mozacu,Fitofagu.Ordinea nu iseamna si clasificarea lor.alin_pir scrie:Marius Georgescu scrie:Eu am fost in Arges (aceiasi distanta pana la Mehedinti,Valcea,Gorj) si am pescuit pe 3 balti superbe-superbe.
Sa traiti, d-nu' Marius! Ne spuneti si noua despre ce balti este vorba? Va indrum si eu la o balta buna in Arges, cu conditia sa fiti de acord cu partidele de zi, de 12 ore doar, dar va garantez ca veti face scurta la mana din cauza mustaciosilor...
Stima!