Razvan U., fost cenzor APCR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

carp_master
Partener Crapmania.ro

Re: Razvan Ulmeanu, fost cenzor APCR

Mesaj de carp_master »

Costel Stanila scrie:@ razvan ulmeanu & cornel serbu

Voi aveti un tupeu fantastic.

Ca Razvan are ceva personal cu Andrei e problema lor, dar voi atacati si jigniti toti membrii APCR... :oops: :oops:
Un fost cenzor, care nu a solicitat, in timpul mandatului sau NICIODATA sa verifice documentele justificative de venituri si cheltuieli ale asociatiei, vine acum sa arunce cu noroi ca are rafuieli personale cu presedintele AV, autosuspendat temporar din functie pe perioada CN 2011. Razvan cand a renuntat la functie, cazul dintre el si AV era deja de notorietate.Razboaiele personale nu au legatura cu APCR si cu membrii acestei asociatii.Credibilitatea lui in acuzele impotriva APCR este zero barat.

Aversiunea ta Cornele impotriva APCR este cunoscuta de mult si declarata in nenumarate randuri chiar si incepand cu 2010 cand APCR s-a transformat in asociatie de persoane juridice.Orgolii vechi, dusmanii cu AV si Rosioru, peste mort in CN, eliminare, samd…Credibilitatea ta in acuzele impotriva APCR tot zero barat.
da Costele nu ti a cerut dar tu ai zis sa sta linistit ca il prezinti ceva care nu a cerut nu???solutia e Lecitina!

Teminati cu amenitarile nefondate deoarece calomnierea unei persoane juridice costa, chiar si in Romania.
Raspunsul lui Costel Stanila:

Raspunsul lui vladeanu:
Fişiere ataşate
crapmania3.jpg
crapmania3.jpg (149.98 KiB) Vizualizat de 490 ori
crapmania2.jpg
crapmania2.jpg (148.84 KiB) Vizualizat de 490 ori
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: halal raspunsuri , credibilitate zero barat auzi??? hahahahah si acum cine e mincinos?

@ AV : nu uita ca ai zis ca garantezi pt postarile pe acest topic.
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

asa cum a explicat si costel stanila mai sus postarile pe care le-a atasat carpmaster sunt facute intr-un moment in care situatia se tensionase.
razvan ulmeanu a facut aceasta afirmatie nicidecum pt. ca il apucase brusc sa-si exercite indatoririle de cenzor ci doar ca sa arate - vezi Doamne - pisica.
cu alte cuvinte, ia sa verific eu documentele daca esti (sunteti) asa de tare (tari) in gura...

oricum, titlul topicului si problema mea e cu totul alta.
ce am furat si falsificat si cum se sustin aceste afirmatii facute la adresa mea?!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”