Moderator: gor965
acest lucru e imposibil. va vom tine la curent cu noutati de pe balta, clasamente (imediat dupa ce ne sunt trimite de echipa APS) - de 3 ori pe zi si fotografii.lulupescar scrie:spuenti concret,trasaturi..cine a prins,anuntarea fiecarei capturi,fiecarui peste prins(in limita a ce se cunoaste)...atmosfera pe balta....asta inseamna a informa pas cu pas....deja stim harta,am aflat si grilele si sectoarele...sper sa nu ramana numai astfel de informatii....sa scuzam caci sunt primele ore ale etapei II,....dar de maine....cel tarziu....ar trebui sa curga informatiile ca fantanile de la casa poporului!
Articolul 26Vladut Mateianu scrie:Din cate am vazut in poze, se pare ca arbitrii Aps nu stiu ca PESTII TREBUIE ELIBERATI IN APA DE CATRE ARBITRII !
Vladut Mateianu scrie:Stiu eu de ce zic ca pestii trebuiesc eliberati in apa de catre arbitrii....... la CN 2007 o echipa elibera crapii in minciogul aflat sub apa....![]()
![]()
ps se pare ca planet vor fi sacrificati.....prea periculosi in finala de pe tancabesti....puteau incurca socotelile !