Pareri despre urmatoarele CORTURI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Giura_Mihai
Puncte: 0

Pareri despre urmatoarele CORTURI

Mesaj de Giura_Mihai »

Dupa cum spune si titlul va rog sa imi oferiti niste sfaturi, pareri sunt putin nehotarat in alegerea unui cort. Cert este ca, cortul trebuie sa fie de 2 persoane :| . Ar fi mai multe variante, printre care :
1. PROLogic Green Deluxe Dome Bivvy 2 Man ;
2. TRAKKER SLX V2 2 Man Bivvy ;
3. CHUB MK2 Cyfish 2 Man Bivvy ;
4. JRC STI Twin Skin Bivvy 2-Mann.
Bugetul de care dispun este maxim 1400 Ron.
Dintre toate tind spre JRC pentru ca imi inspira mai multa siguranta(rezistenta) si are si winterskinul inclus in pret, insa nu am vazut nici unul intins pana acum. Singurul pe care am avut ocazia sa il vad si folosesc a fost Chub Mk2, dar depaseste putin bugetul, insa daca in urma parerilor ajung la concluzia ca este solutia cea mai viabila, o sa fac un efort :) .

uca

Re: Pareri despre urmatoarele CORTURI

Mesaj de uca »

Ai MP.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Jrc si Chub fac exact in aceiasi fabrica. Adica unde faceam si noi Navigatoarele si Comandorul.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

tomysro

Mesaj de tomysro »

jrc e f ok , apoi chub
vezi ca trackerul nu e chiar cort; prologic nu stiu

Giura_Mihai

Mesaj de Giura_Mihai »

Multumesc de raspunsurile rapide :D , in legatura cu JRC singura chestie care m-a oprit sa il iau deocamdata este ca multi imi spun ca este de foarte mult timp pe piata si ca acum au aparut alte materiale la corturi mai bune, insa din descriere vad ca are membrana tot de 5000, ca multe modele noi si eu din mult timp pe piata inteleg ca practic a trecut testul rezistentei, nu stiu ce sa zic :) , e cam grea decizia.
Cat despre Navigator si Comandor, le iau in considerare, stiu ca sunt foarte bune pentru ca le au mai multi prieteni, insa la Jrc reusesc sa il iau intr-un pret foarte bun si are si winterskin inclus. Daca este facut cum spuneti in aceeasi fabrica cu Chub si va cred inseamna ca este bun, pentru ca mie Chubul mi se pare un cort "sanatos".

Multumesc si FIR INTINS :)

ureche 72

Mesaj de ureche 72 »

Vladut Mateianu scrie:Jrc si Chub fac exact in aceiasi fabrica. Adica unde faceam si noi Navigatoarele si Comandorul.... :wink:
Fabrica este aceeasi,dar calitatea 8) este alta :wink: adica materiale,fermoare,CROIALA,toate lasa de dorit la SENZOR :idea: :idea: :idea:

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Care e indice de impermeabilitate pt corturile de la senzor?Am tot cautat dar nu am gasit nicaieri.Multumesc.EOL.Navigator XL,Comandor.Si se vor mai fabrica?
Imagine

gadjo

Mesaj de gadjo »

Winston scrie:Care e indice de impermeabilitate pt corturile de la senzor?Am tot cautat dar nu am gasit nicaieri.Multumesc.EOL.Navigator XL,Comandor.Si se vor mai fabrica?
N-ai tu treba cu indicele.Pe mine m-au prins furtuni mari si n-a intrat nici un strop de apa.Asta cu indicele de apa e mai mult comercial .Corturile de la Senzor sunt excelente .Eu unul nu l-as da nici pe cel mai smeker traker au nas s.a.m.d.
Vladut astept un kil de bile pt reclama :lol: :lol: :lol: .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

ureche 72 scrie:
Vladut Mateianu scrie:Jrc si Chub fac exact in aceiasi fabrica. Adica unde faceam si noi Navigatoarele si Comandorul.... :wink:
Fabrica este aceeasi,dar calitatea 8) este alta :wink: adica materiale,fermoare,CROIALA,toate lasa de dorit la SENZOR :idea: :idea: :idea:
Exagerezi. Sunt exact la fel, nu exista rabat la calitate. Si nici la pret.... :oops: Doar ca romanul snob prefera sa dea cateva milione in plus ca sa scrie pe lanseta lui numele unei firme de lux.... :D :oops:

Apropo,stiti ce am patit azi cu o lanseta Shimano la prima lansare.... :?: :oops: Mai mare rusine, la banii aia luam din Europa sau Niro, MTX cu garantie pe viata... dar de daca vrei Shimano.... :roll: :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

gadjo scrie:
N-ai tu treba cu indicele.
Wtf?nu cumva le tesi tu acasa?....Astept un raspuns de la Vladut.Multumesc
Imagine