Nod inintasi-linie principale

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Nod inintasi-linie principale

Mesaj de Albert »

Multumesc pentru lamuriri :)

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Detaliile fac diferenta!
Ms de precizari!

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Eu folosesc nodul din imagine. Am legat mono cu textil dar si mono cu mono (textil 0.13 si mono de 0.25 dar si mono de 0.27 cu mono de 0.35) si nu s-a rupt niciodata la aruncare sau drill...doar in agatatura.
Fişiere ataşate
Blood_Knot.jpg
Blood_Knot.jpg (26.99 KiB) Vizualizat de 1401 ori

rechinul74

Mesaj de rechinul74 »

Hai ca v-am dat subiect de discutie .Apropo de nod am fost astazi la cumparaturi la noul oulet Meetcarp din saftica si pe langa cumparaturi am vorbit cu Cipica despre problema cu nodul si mi-a aratat nodul pe care il foloseste el .O sal folosesc maine seara pe Moara si va spun rezultatele .Este un nod Mahin dar la finalul operatiei are o chichita care nu pot sa o spun .

didelu

Mesaj de didelu »

rechinul74 scrie:...chichita care nu pot sa o spun ....
tare asta !!
vrei ca lumea sa te ajute in a gasi solutia optima pt tine ,
dar tu nu vrei sa zici " chichita "

fir intins in continuare si sa ai parte de noduri cat mai bune ( si multe ) :wink:

rechinul74

Mesaj de rechinul74 »

Smecheria o sa o incerc maine pe Moara si la nodul Mahin si la nodul Albriht si dupa aceia o pun pe forum ,sper sa intre ceva over ten pentru mai multa siguranta .

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

rechinul74 scrie:Hai ca v-am dat subiect de discutie .Apropo de nod am fost astazi la cumparaturi la noul oulet Meetcarp din saftica si pe langa cumparaturi am vorbit cu Cipica despre problema cu nodul si mi-a aratat nodul pe care il foloseste el .O sal folosesc maine seara pe Moara si va spun rezultatele .Este un nod Mahin dar la finalul operatiei are o chichita care nu pot sa o spun .
I-ti multumim frumos pentru ajutorul pe care l-ai cerut.Eu o sa le multumesc LOR in numele tau pentru ca au raspuns la obiect.
Chichita pastreaz-o am auzit ca manaca bine la ea.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Ce chichita? Dupa ce revii cu monofilamentul prin bucla de textil si strangi nodul, se mai face un nod pe capatul de monifilament, care se strange cat mai apropiat de nodul principal.
Marius Sârbu

rechinul74

Mesaj de rechinul74 »

Scuze pentru intarziere dar chiar am avut treaba[cei care lucreaza la privat cunosc problema] cat despre chichita ce sa mai va spun ca a raspuns PHARAOH ,asta era smecheria care intareste nodul si va multumesc pentru raspunsuri si sugestii dar cateodata o mica smecherie face cat toate sfaturile. Fire intinse tuturor .

david06

Mesaj de david06 »

pharaoh scrie:Ce chichita? Dupa ce revii cu monofilamentul prin bucla de textil si strangi nodul, se mai face un nod pe capatul de monifilament, care se strange cat mai apropiat de nodul principal.
Scuze ca intervin,revii cu monofilamentul prin bucla de textil? Inseamna ca spiralezi cu mono...Eu stiam ca se face bucla la mono si se spiraleaza cu textilul, in felul asta textilul stranguleaza bucla mono si nu-i permite sa alunece...Dar, poate nu stiu bine.... :? :? :?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”