Moderator: gor965
din considerente de ordin interior care nu te privesc pe d-ta.Popescu Stefan scrie:O întrebare de bun simț; Clubul Sportiv Senzor mai există? De ce nu a înscris lotul propriu? Se eliminau astfel discuțiile cu și despre NexGen. S-a desființat? Așa s-ar trage concluziile, având în vedere că de 2 ani nu depune Bilanțuri contabile. Sau poate nu avea bani să achite taxa de participare.![]()
![]()
Ca de exemplu AV ? Apropo voi chiar nu ati platit taxa cum zice lumea pe aiciandrei vladeanu scrie:din considerente de ordin interior care nu te privesc pe d-ta.Popescu Stefan scrie:O întrebare de bun simț; Clubul Sportiv Senzor mai există? De ce nu a înscris lotul propriu? Se eliminau astfel discuțiile cu și despre NexGen. S-a desființat? Așa s-ar trage concluziile, având în vedere că de 2 ani nu depune Bilanțuri contabile. Sau poate nu avea bani să achite taxa de participare.![]()
![]()
Bravo !Genes Florin scrie:Pasa, neste chiar atat de bun lotu lu AV de trebuie sa nu fie in finala????
eu unul am pariat pe alt lot
Ma gandeam euandrei vladeanu scrie:am platit pasa, exista chitanta.
Niciodată nu-i târziu. Mai ales că federația beneficiază de patalama, față de alții care numai se dau organizatori.mircea62 scrie:Pai nu e cam tarziu sa inceapa?
Se face pe divizii, grupe de varsta, pe echipe, individual ...??