in ideea celor spuse mai sus era si postul meu.
ai postat mai devreme "Lanternele Led Lanser disponibile pe
http://www.meetcarp.ro" si am dat click interesat.
dupa 5 minute de browsat fara succes m-am hotarat sa folosesc functia "search" ... dar nu exista implementata pe site.
asa ca am recurs la "Alege producator ..." dar acolo producatorii nu sunt trecuti in ordine alfabetica ... si conform legilor lui Murphy "Led Lenser" (pe site scris incorect Lanser) era ultimul producator din lista.
In cele din urma am gasit lanternele si m-am incapatanat sa le gasesc si in meniu ... stupoare ... la ACCESORII/MONTURI
Probabil ca pretul era trecut cand m-am uitat eu dar chiar si dupa ce m-ai invitat sa intru pe site tot pretul 0 LEI scris de trei ori la rand mi-a atras atentia (oare la ce foloseste?!?).
O mica descriere n-ar strica in dreptul produselor pt ca poate nu toata lumea intelege de ce ar trebui sa plateasca 190LEI in loc de 30LEI cat costa o lanterna obsnuita. (in lista pretul e in RON; in descriere e in LEI

).
sper sa privesti comentariul ca pe unul util.
P.S. in Contact la adresa magazinului e trecuta tot adresa din Torentului - incinta Fermoarul ...
chiar daca adresa din Saftica e ambiugua sau irelevanta macar un print screen din Google Earth si tot v-ar fi mai folositor in business decat o adresa gresita
Spor la treaba !