Fir Shimano TECHNIUM TRIBAL

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Scrie răspuns
PaulH

Fir Shimano TECHNIUM TRIBAL

Mesaj de PaulH »

De vanzare, fir Shimano Technium Tribal NOU, in cutie de metal, dupa cum urmeaza:

Ø 0,22mm, 5,35kg - 1700 Metri - 250 RON
Ø 0,25mm, 6,70kg - 1371 Metri - 250 RON
Ø 0,28mm, 7,70kg - 1252 Metri - 250 RON

Preturile sunt fara transport inclus. Livrarea se va face pe 17.06, cand voi ajunge in tara, in Bucuresti personal, in rest prin ce mijloc de transport vreti voi.

Nu am gasit la magazinele partenere acest produs, dar gasiti voi la celelalte.

Alte detalii pe PM.

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Fir Shimano TECHNIUM TRIBAL

Mesaj de oanavictor »

60 EURO O ROLA ........CRED CA E FIRU ALA EXTRAS DIN URANIU ............CAM PUTIN .......MAI SCUMP NU AI :!: :lol: :lol:

WWW.ASKARI .DE ...........29 EURO
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

PaulH

Mesaj de PaulH »

Nu merge linkul... cu transport pana in Romania cat e? Accepta plata ramburs sau trebuie sa mai dai 25 euro taxe la banca la noi ca sa le depui bani in cont? Eu zic ca s-ar putea sa iesi mai scump... Eu nu am jignit pe nimeni, am facut o oferta mult mai avantajoasa decat ce se gaseste la noi. Daca e sa ne luam dupa tine, orice e mai ieftin in China, dar totusi sunt oameni care nu cumpara de acolo. Ai idee de ce?

PaulH

Mesaj de PaulH »

Pretul scade la 200 RON pe rola, pret fix, predare personala in Bucuresti, pentru a evita orice neplacere.

alin_f

Mesaj de alin_f »

La 30€ îl gasesti si pe ăla nou invisibilul!!!! Nu știu de unde scoti prețurile astea astrologice? Sau te-ai gândit ca vi in tara si dai lovitura :)) cumperi la 30 si vinzi la 50€. Bravo tie si bafta la vânzare!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

MARELE BAZAR
Sectiune dedicata vanzarii sau cumpararii de scule de pescuit.
POT POSTA DOAR PERSOANELE CARE NU AU CA SCOP COMERTUL CU SCULE DE PESCUIT SAU BISNITA !
Nu sunt permise link-uri catre magazinele de profil, altele decat cele partenere Crapmania.ro (cele care au bannere publicitare pe prima pagina a site-ului). Totusi, sunt acceptate link-uri catre magazinele din afara tarii.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”