Iata ca s-a incheiat perioada de prohibitie, Dunarea si Delta ne asteapta ! Cu apa la nivel scazut, extraordinara ptr pescuit !
Ii rog pe cei care fac iesiri la Dunare sau in Delta sa anunte si aici rezultatele obtinute.....
Cu dunarea nu merge prea bine... cel putin in zona Turnu Magurele si prin imprejurimi . Din 3 iesiri (2 de 6-7 ore pana se inopta si 1 de 12 ore peste noapte) nu am vazut activitate mai deloc . Apa este foarte scazuta (175) . Nici macar un semn de crap ... doar cateva mrene la 800-1kg si ceva somnotei ( cel mai mare la 4 kg) . Pe crap am avut 6 lansete (2 eu si 4 "partenerul") , dar se pare ca in zona noastra nu mananca . Probabil este si din cauza "electricienilor" care ii gasim pe dunare ( ce'i drept anu' asta nu prea i'am vazut) si a bulgarilor care dau cu dinamita . Weekendul viitor va mai dau iar informatii...
Ieri m'am hotarat sa merg la peste pe dunare , cu toate ca vreema nu se anunta de loc a fi buna . Am ajuns la locul faptei(asta undeva in jurul orei 15) ... langa un satuc Poiana , la cativa km Turnu Magurele . vantul se facea simtit foarte putin . Am intins 2 lansete (atat mi'a permis spatiul.... agatatura si loc destul de mic) . Cei trei parteneri au avut unul 4 lansete , unul 3 , si unul 3 vergi si o lanseta . Am incercat la cam tot ce se poate da pe Dunare ... de la porumb la lipitori , dar rezultatul nu a fost unul bun . Pana la 21:30 nu am avvut nici un semn de peste . Atunci a luat la varga 2 somni la 1 kg maxim . Mai pe seara am luat un somn la 2kg si in rest nimic . Acum 20 de minute am ajuns ... ceva se intampla pe dunare... Mai astept si alte rezultate
In zona Mila 23 se prinde bine somotei, dar s-au luat bucati si la 4-5 kg ! Se prinde bine si crap, pe Dunarea Veche intre Mila 23 si Crisan. Apa este mult scazuta, va fi un sezon excelent ptr pescuit !
Ti-ai gasit sponsor Arsinele ? Cum se numeste cea mai tare pensiune din Delta ? ( adica cea unde vei sta tu !) Si cea mai tare nada -boilies (adica cel cu care vei pescui tu mokkkkka !!!!!!!!!)
Bonum vinum laetificat cor hominis. (Vinul bun inveseleste inima omului)