narcis_teodor scrie:FELICITARI BOGDAN!!
stii ce s-a mai prins pe balta?
detalii te rog!!
Cand am plecat eu(la ora 12,30) Laurentiu avea trei torpile si Dacian doi,dar pana aseara au mai prins Laurentiu cinci(3-5 kg)si Dacian trei( cu o bucata de 13 kg).
In poienita s-a prins un ten de 5kg si un romanesc de 8 kg ,iar in dreapta mea(dreapta izvor pana la padurice) doi-trei teni si trei-patru ciortani (1,5 kg-2,5 kg).
ce ne facem fratilor cu cei cu barcute pt. plantat??
ori ne luam toti, ori pescuim cum stim noi ca adevaratii pescari, spun asta pt. ca daca prinzi langa unu cu barca nu mai iei nimic. Asa am patit eu weekend-ul asta.
Nu este chiar asa! Eu am barcuta si nu am prins nimic cand am plantat in larg. Iar majoritatea celor care se folosesc de barcuta isi duc monturile la o distanta la care poti arunca si din mana.In schimb barcuta te scapa de munca cu catapulta,racheta,prastie,cobra, este mai comod pescuitul. Cumpara-ti si tu o barcuta si o sa te convingi ca nu face minuni in ceea ce priveste capturile. Poate cei care au stat pe langa tine au avut nada mai buna ca a ta si atunci prindeau mai bine ca tine si cu barca si fara!
ciogaby scrie:Nu este chiar asa! Eu am barcuta si nu am prins nimic cand am plantat in larg. Iar majoritatea celor care se folosesc de barcuta isi duc monturile la o distanta la care poti arunca si din mana.In schimb barcuta te scapa de munca cu catapulta,racheta,prastie,cobra, este mai comod pescuitul. Cumpara-ti si tu o barcuta si o sa te convingi ca nu face minuni in ceea ce priveste capturile. Poate cei care au stat pe langa tine au avut nada mai buna ca a ta si atunci prindeau mai bine ca tine si cu barca si fara!