Chub Outkast Plus 50 - pareri

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabici

Chub Outkast Plus 50 - pareri

Mesaj de gabici »

Salut,

Sunt interesat in achizitionarea unui set de astfel de lansete.
A folosit cineva?
Cum se comporta la aruncare (as interesat de distantele obtinute) - se poate ajunge la 120 - 130 m (presupunand ca tehnica exista :) ).

Multumesc anticipat pentru eventualele opinii si recomandari.

Alex Matea
Puncte: 0

Re: Chub Outkast Plus 50 - pareri

Mesaj de Alex Matea »

Aceasi marie cu alta palarie . :D

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

gabici scrie:Salut,

Sunt interesat in achizitionarea unui set de astfel de lansete.
A folosit cineva?
Cum se comporta la aruncare (as interesat de distantele obtinute) - se poate ajunge la 120 - 130 m (presupunand ca tehnica exista :) ).

Multumesc anticipat pentru eventualele opinii si recomandari.

Eu am avut chub outkast modelul vechi cu inel de 40 .. treaba cu inelul de 50 e doar o chestie de marketing , plus ca ingreuneaza batul ; parerea mea . Si da poti ajunge la distante de peste 120 de metri , eu ajungeam cu modelul vechi .
Pescar de rând

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Au cumva actiune rapida sau semi-rapida?? Eu am modelul Snooper si as dori sa le schimb.

Multumesc.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Vedeti ca are Mihai Lavazza un set nou de 4 cu inel de 50 la pret bun.am avut si eu unul anul trecut si mi-au facut serviciu la maxim.colegul cu postarea mai de sus spune ca inelul de 50 e doar o chestine de marketing,dar eu il contrazic,cel putin la tipul asta de bete.si spun,nu in general,ci pe probate nu o data....serios,pt ca Mihai are si un set de bete ale lui cu inele de 40-14 cu care am mai pescuit si eu din cand in cand!
Chub,credeti ca e o firma care sa-si permita sa puna inele 50 - 16 pe o lanseta,asa de pomana doar ca sa ne ia banii pe inele??? :lol:
ps au actiune progresiva spre varf :wink:
catch&release

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

lucianman scrie:Au cumva actiune rapida sau semi-rapida?? Eu am modelul Snooper si as dori sa le schimb.

Multumesc.

In cel mai bun caz semi-rapida , in niciun caz rapida .
Pescar de rând

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Multumesc pt pareri. Deci sa inteleg ca e o dif mare intre Snooper si Outkast. O singura rugaminte. Imi puteti spune un bat asemanator ca si actiune cu Outkadtul care se poate vedea in Buc. Sa zicem, seamana cu Beastmasterul sau cu ce altceva se aseamana mai bine. Am aruncat cu destule bete si as vrea sa imi fac o parere.

O zi frumoasa
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

lucianman scrie:Multumesc pt pareri. Deci sa inteleg ca e o dif mare intre Snooper si Outkast. O singura rugaminte. Imi puteti spune un bat asemanator ca si actiune cu Outkadtul care se poate vedea in Buc. Sa zicem, seamana cu Beastmasterul sau cu ce altceva se aseamana mai bine. Am aruncat cu destule bete si as vrea sa imi fac o parere.

O zi frumoasa
Da este diferenta mare intre Snooper si Outkast , incepand cu aspectul estetic pana la actiune . Nu stiu sa iti spun cu ce bat seamana ca si actiune :roll:
Pescar de rând

Giura_Mihai

Mesaj de Giura_Mihai »

cred ca se aseamana bine cu Prologic Tournament 3,9m 3,5 lb..............cat despre inele, eu cred ca nu merita sa ti le cumperi pe cele cu inel de 50, adica singurul lucru de care o sa te convingi este greutatea in plus........cel putin pe lansetele acestea, poate pe lansete rapide este o chestie si asta cu inelul de 50.............si sunt sigur ca depinde si de mulinetele pe care o sa le folosesti pe aceste lansete............daca ai o Ultegra de 12000 merge inelul de 50, daca folosesti ceva mediu cu siguranta inelul de 40 este de ajuns.........oricum sunt niste lansete foarte bune si rezistente :)

florian

Mesaj de florian »

salut

eu folosesc Chub Outkast 3.9m 3,5lbs de 3 ani.actiunea este semirapida.se incarca bine cu plumbi de 115g.sunt niste bete foarte rezistente si destulde placute in drill.singura lor problema este ca au talonul un pic cam scurt.arunci fara probleme peste 100m.
am pescuit si cu Chub Outkast Plus ale unui prieten care si le-a achizitionat de curand si nu mi se pate mare difernta intre ele..

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”