nu uitati de mrgreen

Moderator: gor965
Nea Dulamita, nu APS trebuia sa aiba un om ptr. treaba asta ci organizatorul ! La ce nivel de audienta a ajuns CN-ul asta, cu 2 oameni platiti sa bata balta si sa posteze din 2 in 2 ore, faceai cel mai tare eveniment mediatic din istoria pescuitului la crap ! Pe cei care stau acasa si vad o poza la 10 ore nu-i incalzeste cu nimic ca pe balta filmeaza PvTv, sau cine filmeaza, si difuzeaza o emisiune peste 2 saptamani sau 1 luna ! Ptr. ei un drill acum al echipei favorite are o alta incarcare emotionala decat daca vad drill-ul peste 4 zile cand stiu deja rezultatul final !...poate au castigat , poate au pierdut...cert e ca nu mai e acelasi lucru ! Evenimentele sportive de nivelul asta, nu se difuzeaza in reluari ...se "emit" LIVE ! Ptr. mine care stiu cat alerg pe balta ca sa surprind cat mai mult din atmosfera concursului si s-o transmit celor de acasa, e de-a dreptul frustrant sa vad cat de slaba e mediatizare la un asa eveniment !...astept o poze intre 2 cantare...si nici aia nu vine ! Repet, sunt convins ca se fac poze pe balta si se filmeza, dar ptr. cei care urmaresc acum desfasurarea (si care sunt probabil, cei mai patimasi suporteri ai acestui sport), materialele difuzare retroactiv sunt de importanta ZERO ! Ptr. restul...bucurati-va ca exista PvTv, Infopescar.Tv, Fishing&Hunting, Radu Sima,Victor Tarus, Tibanu,etc. , etc. si n-o sa va plictisiti niciodata !viorel dulamita scrie:...poate APS "cumpara", sau "inchiriaza" de la Vladut un gor965 si se vor rezolva totate "problemele"(poze, clasamente corecte, frumos colorate...)![]()
...
SIMESCU VALENTIN scrie:
GEORGE acum pot pune poze cu fata morgana ca tot degeaba sa dea telefon acasa sa puna sotiile sa se uite la poze
Vedeti ai smecheriti ai invatati sa faca un concurs si pe urma se bat cu pumni in piept
Tedy ma punea sa ma uit pe alt sait la poze ca a facut el 300 , eu am crezut ca a facut video chat, (am crezut ca este ala a lui ZAVORANCA)