Vand SWINGERI Illuminated 2 seturi

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

lazar
Puncte: 0

Re: Vand SWINGERI Illuminated 2 seturi

Mesaj de lazar »

Prietene,esti neserios
Din punctul meu de vedere sper sa ramai cu ei pe cap
Odata ce spun ca ti-i cumpar,modifici un pret:nu-i bai,mama nu se supara.
Am zis ca raman pe celalalt set,mi-ai spus ca e rezervat pana sambata ca sa maresti acum pretul?
Nu imi e de 20-40 ron,e gandirea
Banuiesc ca stii unde sa ti-i bagi ....nu?si are legatura cu soarele
Unleash the dogs of war

septimus009

Mesaj de septimus009 »

Swingerii s-au dat.

Se poate inchide.

Multumesc

@ lazar: Cry more!

geod

Mesaj de geod »

acelasi lucru am patit si eu cu el cand am vrut sa-i cumpar avertizorii,a spus ca-i trimite am asteptat 3 zile dupa care a zis ca o sa-i trimita si cand am ajuns acasa avea update cu pretul nostru stabilit +100 ron,acum am inteles ca si in tm exista oameni neseriosi
Pacat.
nihil sine deo

popik16

Mesaj de popik16 »

frate vorbiti tare prost sa mor am stat de vorba cu oml aproape o ora la telefon e super serios si stie ce inseamna pescuit nu faceti decat sa vorbiti in van si sa nu ganditi ew ma chinui de 2 zile sa dau de un nene care imi inchide telefonu si nu raspunde niki la mesaje si nu postez asa cacaturi pe forum .nu mai faceti reclama negativa omului. respect desi ma tot intreb daca meritati cu totii :evil:
Locul I este intotdeauna cel care conteaza, locul II este intotdeauna primul loc pierzator:)

http://www.mincinosii.ro

septimus009

Mesaj de septimus009 »

Alo domnu' Geod si Lazar!

Sincer, acuma, nu inteleg ce va stresati in halul asta! Poate ca nu am vrut sa vi-i mai vand voua!

Poate ca nu mi-a placut stilul vostru de a vorbi cu cineva!

Poate ca nu mi-au placut avatarele voastre!

Poate nu mi-au placut nick-urile de pe forum!

Poate ca pur si simplu m-am hotarat sa nu ii mai vand dupa care m-am gandit sa ii repun din nou spre vanzare!

Care e problema?

Suferiti? Mergeti si tratati-va! Exista numeroase optiuni in sensul asta: doctori/aerosoli/yoga/preot etc.

Nu inteleg sincer ce atata tam-tam pentru niste cacati de swingeri luminosi (Scuzati expresia swingeri luminosi pentru ca restul stie toata lumea) si ce atata drama.

@ Geod: Avertizorii Delkim nu am mai vrut sa ii vand. Mi-am dat seama ca ii dau moka si i-am retras de la vanzare. Imi pare sincer nespus de rau ca in continuare suferi pentru ei. Sunt convins ca ai fi fost fericit sa fi cumparat la 500 ron Delkim-uri + swingeri bonus dar uite ca nu s-a mai intamplat. Get over it! Esti matur!

@ Lazar: Am discutat cu tine despre pret in mesajele private schimbate intre noi si ti-am zis ca intr-adevar ii am rezervati. Care e problema? Nu cumva suferi si tu acuma pe motivul asta? Lasati ca se mai gasesc ocazii si alta data. Nu trebuie sa va lamentati pe aceeasi tema o vesnicie de acum incolo.

Si sincer, daca va mai bagati nasul aiurea in thread-urile mele voi face si eu acelasi lucru si nu va fi ok! De acum orice off topic va primi report!

p.s. Ca sa va intre bine in cap: Swingerii s-au vandut! Maine vor pleca la destinatie.
Sa fiti iubiti

p.p.s. Popik man, merci mult de interventie dar sincer, nu te stresa prietene! Ne pierdem timpul aiurea cu inteligenti invidiosi si bosumflati ca cei de mai sus. Lasa-i in lumea lor !

geod

Mesaj de geod »

un ultim mesaj , nu eu am stabilit pretul avertizorilor pt 500ron ,nu am negociat cu tine un ban, pretul tau a fost batut in cuie, ti-am spus ca swingerii o sa-i fac cadou dupa prima partida de pescuit pt ca nu am ce sa fac cu ei ,dar singura faza de care am fost suparat a fost timpul de asteptare si abureala asta pe tel ,pt ca sunt un om care cer si ofer seriozitate era normal sa ma supar , stai ca`ti trimit senzorii sambata ,stai ca nu sunt senzorii mei ... varul meu si nu stiu de ce a modificat anuntul ,nu stiu ce se intampla pt ca eu sunt plecat din localitate ,stai ca`i pun maine ...

numai bine si fir intins ,Doamne ajuta.
nihil sine deo

septimus009

Mesaj de septimus009 »

La telefon ai vorbit cu varul meu, nu cu mine. El ti-a zis ca iti trimite avertizorii dar pentru asta trebuia sa aiba acceptul meu. Care nu a mai venit pentru ca am hotarat sa nu ii mai vand. Foarte simplu!
Nu am spus ca tu esti de vina, dar daca esti frustrat pe tema asta, sincer, imi pare rau. Sunt convins ca 3 delkim-uri (chiar si fara swingeri drept bonus) ar fi fost o ''afacere'' profitabila pentru tine si, probabil, din acest motiv esti acum suparat pentru ca nu ti-au iesit pasentele. Intr-adevar. Eu i-am pus la 500 ron dupa care i-am retras de la vanzare pentru ca mi-am dat seama ca ii dau pe nimica. Se mai intampla si la case mai mari.

Toate bune si daca am incurcat pe cineva, scuzele mele!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”