Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
...Vladut Mateianu scrie:http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic6583.html
Dragos, eu nu am avut absolut nimic de comentat la adresa colegilor tai, pescarii. Adica a celor care au facut posibila aceasta performanta ! Intotdeauna am apreciat pescarii care si-au demonstrat valoarea pe balta, deci am toata stima ptr Gabi, Vasilica, Soare, Cosmin, etcDragos Sinca scrie:
Vladut, multumim pentru felicitari. Insa felicitarile astea vin dupa niste atacuri si niste sicane constante. Ai aruncat cu noroi in noi pe toata durata acestui CN. Chiar si pe durata acestei finale. Cum adica puteam sa castigam si fara manevrele lui AV? Ce manevre a facut Vladut? Cum poti sa spui asta dupa cum am castigat acest CN?
Ai sustinut ca Tancabestiul nu ofera standuri egale. Ei uite ca s-a castigat finala si de pe cea mai proasta grila. Si asta nu sustinem noi, ci cei care au aplaudat dupa ce am extras noi grila si nu i-a mai interesat ce trag ei.
Sustii ca toti pescuiau la porumb. Ai fost tu pe balta? Iti spun eu ca s-a prins foarte bine pe boiles. Noi am prins maxim 10% din pesti la porumb flotant. Iar o echipa a pierdut finala si pentru ca pe 2 standuri din 3 nu au folosit bile.Dar ma rog, probabil tu consideri ca decat sa se afle ca s-a castigat la bilele concurentei este mai bine sa se creada ca s-a prins la porumb. Eu zic ca gandesti gresit din punct de vedere comercial.....ma rog....
![]()
In legatura cu acuzele contra lui AV, eu ti-am promis ca la prima manevra pe care o sesizez, sunt primul care o demasc public. Ei bine nu a fost cazul de nicio manevra. Asa ca daca tu nu ai vreo dovada care sa infirme asta, ar fi de bun simt sa iti ceri scuze fata de AV....
Egalitate exista la noi in lot. Nu avem un capitan declarat. Meritul lui AV este insa ca a gandit impreuna cu BD acest proiect si ca a stiut mereu sa ne motiveze cand a fost cazul. A construit o echipa care a castigat CN-ul la scurt timp dupa ce s-a infiintat si asta nu este usor. In loc sa ne acuzi pe noi de manevre, furaciuni si victorii dedicate te provoc sa incerci si tu anul viitor sa construiesti o astfel de echipa. Asa ai demonstra ceva...
In final multumesc celor care ne-au sustinut, atat de la fata locului cat si de acasa. Si multumesc colegilor de echipa. Vom face tot posibilul la CM sa obtinem un rezultat cat mai bun.
Daca nu conteaza cine a facut nada, macar nu mai dezinforma.... sau crezi ca AV este concurenta lui Senzor ?Dragos Sinca scrie:
....... probabil tu consideri ca decat sa se afle ca s-a castigat la bilele concurentei este mai bine sa se creada ca s-a prins la porumb. Eu zic ca gandesti gresit din punct de vedere comercial.....ma rog....![]()
..
Vladut Mateianu scrie:
Ceea ce stiu sigur pana acum este faptul ca multe echipe pescuiesc la carlig cu porumb flotant Enterprise. Si stiu ca in caz de castig varianta oficiala va fi ca au pescuit cu boiliesurile firmei XXXX , sponsorul lotului...![]()
Vladut Mateianu scrie:Ca sa nu stic topicul destinat CN, am sa-i raspund aici acestui copil increzut pe nume bogdan maimutoiul. apropo, un nume predestinat circului !
copile, pe vremea pe care pescuiam eu si cu echipa SENZOR (Tatae, Cocosu, Gogu,Piticu,Andrei) ptr ROMANIA cu rezultate mai mult decat notabile (vicecampioni mondiali Portugalia 2004) credeai ca boiliesurile sunt bomboane fondante ....si nu cred ca ezitai sa bagi unul (una) in gura daca ti se oferea...![]()
Un pic de respect nu ti-ar strica, mai ales ca ai o varsta frageda si in special ca tot ce sti acum ai invatat la noi, la Senzor ! dar am vazut care este recunostiinta ta, am vazut care est si respectul fata de AV , cel cu care ai facut bilele prinzatoare...![]()
PS Vezi ca nu ne tragem de sireturi, deja ai intrecut masura....![]()
Mai bine vezi sa nu afle seful tau ce faci tu pe banii lui si de ce "nu merge" treaba ....