Vand senzori Prologic si swingere Fox EuroIlluminated

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Scrie răspuns
ionutcyd
Puncte: 0

Vand senzori Prologic si swingere Fox EuroIlluminated

Mesaj de ionutcyd »

Senzorii au iesit din garantie in martie si au fost folositi de 4 ori. Pret 950
Swingerele au fost folosite o singura data (sunt luati in iulie dar am pierdut garantia). Pret 600

Atat senzorii cat si swingerele sunt in stare impecabila avand inclusiv cutia de carton in care au fost achizitionati.

se pot posta legaturi doar catre parteneri Crapmania.ro sau catre pagini di afara tarii

Pret pachet 1500 - nediscutabil

ionutcyd

Re: Vand senzori Prologic si swingere Fox EuroIlluminated

Mesaj de ionutcyd »

Imi cer scuze fata de moderatori, nu am consultat lista magazinelor partenere.

Senzorii sunt model Prologic Polyphonic VTSW 4+1

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Salut. Ofer pe senzori 800 ron. Noi sunt 1060, avand in vedere ca nu maiai garantie, deci au peste un an nu pot oferi mai mult.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

ionutcyd

Mesaj de ionutcyd »

"Expeditor: lucianman
Dată expediere: Lun Iun 27, 2011 6:39 pm
Destinatar: ionutcyd
Din gresala am postat oferta pe forum. Scuze. Daca esti interesar ma poti suna la 0722970072 "

....pentru cei care doresc achizitonarea unui set nou-nout, mai sus gasiti nr de tel al D-lui Lucian care va poate indruma catre magazin . :)

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Ionut nu cred ca are nimeni nevoie de ajutor. Din Bucuresti pana la Craiova (daca intelegi ce vreau sa zic) sunt destule magazine care vand la pretul asta.

Si scuza-ma ca detaliez dar avand in vedere pretul tau "fara garantie" in cazul in care nu ii au in Bucuresti "ma duc sa ii iau din Craiova". :D :D
Nu este ca si cand cumperi un rodpod (sa ziccem) sh. Ii verifici rotitele si picioarele in 10 min si este ok. Senzorii se verifica in timp pe balta. Poate ii stergi tu frumos ca sa luceasca cand ii vinzi dar cand cumparatorul ajunge pe balta si in 2 zile ii moare bateria (sa zicem) ce poate sa faca. Garantie nu ai, om serios nu pari(avand inn vedere ca faci publice anumite nr de tel) deci nu se poate face nimic.
Concluzie, diferenta e prea mica intre ce oferi tu si ce ofera un magazin.

Multumesc.

ionutcyd

Mesaj de ionutcyd »

Stimabile domn ,
In primul rand traim intr-o tara libera si avem o piata la fel de libera. Eu am postat un anunt, nu am bagat mana in buzunarul nimanui. Daca as fi pus pretul dorit de dumneata as fi fost “mai serios” ???? sau daca as fi pus un pret de dumping as fi fost “foarte serios” ??? sau daca i-as fi oferit gratuit as fi fost “cel mai serios”. Cu ce drept ma cataloghezi d-ta pe mine? Pt cultura ta “din generala” ca vad ca nu deosebesti un mesaj public de unul privat poti intra pe site-ul de licitatii (unele platite ) okazii.ro unde am acelasi id si o sa vezi ce calificative am …. Si daca ti l-as fi dat la jumatate de pret fata de cel solicitat de tine si a doua zi ti s-ar fi ars toti , cine pierdea? Esti liber sa cumperi de la oricare din site-urile partenere sau nepartenere Crapmania.ro (btw mai e un tip care vinde acelasi lucru pe carpnews.ro cu 850 lei…el e serios ?), poti merge linistit la Craiova sau in orice alt oras, sau mai bine te duci in China …. Esti liber sa faci ceea ce doresti cu banii tai , asha cum si eu sunt liber sa fac ceea ce doresc cu produsul meu.Concluzii ca a dumitale prb ca au mai tras si altii, insa intelectul si gradul de cultura au facut deosebirea si nu mi-au stricat topicul….

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

ionutcyd scrie:Cu ce drept ma cataloghezi d-ta pe mine?
Tocmai am mentionat mai sus si se pare ca ati cititi in diagonala. Ati facut public un nr de telefon. Asta vi se pare un lucru serios??? Nu ma intereseaza cum sunteti catalogat pe okazii.ro, aici nu se vand telefoane Ifone si treninguri Mike.

Nu vreau sa continui polemica. E o diferenta intre a face un click gresit pe "raspunde" in loc de pe "MP" si a posta nr personale de telefon pe forum.

ionutcyd

Mesaj de ionutcyd »

Mie mi-ati dat impresia de om serios si altruist gata sa ajute un alt frate pescar de a nu lua teapa de la unu neserios ca mine, de aceea v-am postat numarul. Imi cer scuze daca ati fost asaltat de telefoane ….Btw daca studiati panoul utilizatorului o sa vedeti ca apar toate mesajele scrise de utilizator in timp , spre ex cand ati vrut sa va cumparati skypod si v-ati dat singur numarul de telefon !!!!!!!!!!!!!!!
lucianman
Subiectul mesajului: CUMPAR SKY POD - 4 POSTURI
Scris: Dum Mar 27, 2011 10:08 pm

O seara deosebita va doresc !!!

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

La fel. Numai bine.

senzor planet
Scrie răspuns