Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
popa florin scrie:coltul este de doua persoane.nu are semne de uzura si se prezinta foarte foarte bine bine.l-am cumparat in martie si l-am folosit o singura data la concursul doripesco 30 mai -3 iunie. din motive financiare sunt nevoit sa il vand(asta nu inseamna ca nu am ce manca). pretul este de 1200 ron transport inclus.
popa florin scrie:popa florin scrie:coltul este de doua persoane.nu are semne de uzura si se prezinta foarte foarte bine bine.l-am cumparat in martie si l-am folosit o singura data la concursul doripesco 30 mai -3 iunie. din motive financiare sunt nevoit sa il vand(asta nu inseamna ca nu am ce manca). pretul este de 1200 ron transport inclus.
popa florin scrie:popa florin scrie:popa florin scrie:coltul este de doua persoane.nu are semne de uzura si se prezinta foarte foarte bine bine.l-am cumparat in martie si l-am folosit o singura data la concursul doripesco 30 mai -3 iunie. din motive financiare sunt nevoit sa il vand(asta nu inseamna ca nu am ce manca). pretul este de 1200 ron transport inclus.
e cusut de el.Ungureanu Bogdan scrie:Salut!
Asta are groundsheet-ul cusut de el sau e detasabil???