...daca mergi in zona Zalaului si folosesti asemene cuvinte, 1oo% rudele nu inteleg nimic si 100% nu au DEX on line-ul in...bara

Moderator: gor965
Postarea ta imi demonstreaza ( daca mai era nevoie...) ca esti pescar !!! Cuvintele alese de tine sunt precum bilele HNV...pe Lacul Morii...miyagi scrie:Felicitari Nextgen! Nu stiu cum v-a iesit lotul asta insa arata tare bine.
Gabi eu unul votez cu tine pentru ca, la fel cum zicea cineva mai devreme, anul trecut ai demonstrat multa condescendenta chiar si-n momente grele pentru tine. Parerea mea e ca toti membrii lotului au nevoie sa fie egocentrici ca sa atinga performante inalte si de o minte matura ca sa catalizeze in momente dificile, sa-i ancoreze in realitate atunci cand se supramotiveaza si sa-i tina uniti. Indiferent de rezultate sa fiti convinsi ca suntem multi cu ochii cat cepele.
Hai Romania!
Hai bai nu sari . Mi-a placut cum ai ales adjectivul si verbul . Iar sintaxa e ok . Fara gluma . Un singur repros - te-ai stricat cu ceapa aia de la final !! Nu avea ce cauta ultima fraza la modul cum ai alcatuit-o .miyagi scrie:Da! E tare greu! V-am inteles punctele de vedere.
Era ceapa verde !Val scrie:....Un singur repros - te-ai stricat cu ceapa aia de la final !! ....
Primaru' si cu toti aia din partea dreapta ... sunt noncombat !!!
Ba da te iei de toata lumea VERONICO , cu florentin ce mai aiii marceleVal scrie:Nu mai vorbii de non combat ca are Florentin Iuga o intreaga strategie , enuntata si demonstrata , prin care Iulian ( GL ) a pus lansetele pe mal si a lasat pe alt pescar sa ameninte grav , o efemera , dar pina la urma definitiva , pozitie nr 1 a unui stand Nexgen .
Adica , pe romaneste si cine e drept la cap si are pretentii ca si poate discuta argumentativ , Iulian stind capra![]()
, a facut joaca adversarului lui Nexgen ... dar daca tot nu avem ce scrie mai apar inepti ca Florentin care promoveaza "Breaking news - a iesit Luna de pe orbita" , "Val Pangica are 5 testicole" , "Dinozauarii se intorc - in direct la TV , "Baboieru este pescar de stiuca" , . samd ....... si ce e mai grav ca le justfica printr-un dialog incredibil . Capra si tzapul sunt prieteni ... dar pina la o adica ! Atunci cind evidenta CLARA este alta ..., belim tzapul !