Century...

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Danio
Puncte: 0

Century...

Mesaj de Danio »

Salut!

As vrea sa imi achizitionez 4 bete Century FocalSystem...modelul 2011...
Le are cineva...as vrea ceva pareri...
Multumesc!

Amandalin

Re: Century...

Mesaj de Amandalin »

Si pe mine ma intereseaza topicul. Poate ne ajuta si pe noi, detinatorii, cu ceva detalii sau sfaturi.
Multumesc anticipat!

Danio

Mesaj de Danio »

Asa sper si eu... Stiu ca s-au vandut destule in Romania...

costea

Mesaj de costea »

pai lansetele astea sunt putin mai scumpe decat harrison torrix si mult mai ieftine decat free spiritul.au mufarea cu spigot sunt lacuite si ceva mai grele ca free spiritul.eu am pus mana pe ele in magazin,deci nu le am si nu stiu ce le poate capul.pretul lor prin anglia este de 230lire cu reducere de 5%-10% daca iei mai multe.bafta

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Ca design nu exceleaza ,mai degraba au un aspect tipic englezesc,minimalist dar extrem de atent la detaliu.Cele noi difera de cele vechi la mandrina si putin la cosmetica si mai spun ei ca cele vechi nu au ATT , dar eu personal nu am vazut diferenta in exploatare intre cele noi si cele vechi .Sunt lansete ceva mai grele (nu le-am cantarit) in comparatie cu Torrix-urile , din cauza primului tronson care este tubular si nu conic , in schimb eu arunc mai bine cu naditor cu FS-urile decat cu Harrison-urile si sunt mai placute in drill.
Si acum soc : cu MTX 14 arunc cu 17 m mai mult decat cu FS si cu 10 mai mult decat Torrix :D .
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

norisss

Mesaj de norisss »

FS-urile sunt dedicate pentru pescuitul cu naditor.Dupa ce capeti incredere in ele si vezi ca poti incarca naditorul din ce in ce mai mult incepi sa te intebi daca mai faci fata sa le incarci.

@mircead....cu ce greutate arunci cu FS-urile de obicei?Ai aruncat cu acelasi gramaj pe toate lansetele comparate?

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

norisss scrie:cu ce greutate arunci cu FS-urile de obicei?Ai aruncat cu acelasi gramaj pe toate lansetele comparate?

112 gr ,sincer nu mi-am batut capul sa supun la incercari complete o anumita lanseta ,stiu ca gresesc dar pentru mine este irelevant testul din cauza ca am mai multe seturi de lansete ,marci diferite ,puteri si actiuni diferite. In orice caz nu tin minte foarte precis care este cea mai buna varianta pentru fiecare lanseta in parte , asa ca folosesc acelasi tip de plumb si gramaj pe toate lansetele (evident pe cele cu puteri identice sau asemanatoare).
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”