Am vazut si eu unele comentarii de non-combat si chiar m/am simtit bine sa vad ca unii cred ca puteam prinde mult mai mult dar nu am vrut noi ..

. Este greu sa recunosti ca Nexgenul a fost o adevarata masinarie de pescuit si ne/a dat o lectie de pescuit (1-1-1) asa ca se ascund dupa fel de fel de scenarii si dau vina pe altii in loc sa recunoasca ca mai au de invatat . Se mira asa lumea ca am iesit ultimii de parca am venit cu un lot de pescari consacrati cu zeci de concursuri castigate pe Tancabeati cand de fapt numai eu si cu George mai pescuisem pe acest lac si cunosteam si noi 5 locuri cat de cat de pe toata balta . . Daca voi credeti ca pe Tancabesti castigi doar ca ai noroc inseamna ca mai bine ma duc la culcare si ma las de pescuit .
Pentru cei care cred ca am facut vre/o manevra ii anunt ca asta a fost valoarea lotului nostru pe Tancabesti . Orice alta balta ne mai oferea o sansa dar aici nu am avut nici o sansa in fata pescarilor consacrati si cu experienta pe Tancabesti . Mi-am asumat acest risc sa plec la drum cu pescari inca neexperimentati si inca nepregatiti pentru acest nivel de competitie numai ca sa vada si ei din interior cum este si sa capete experienta . IN loc sa accept propunerile unor pescari consacrati care nu fac parte din clubul nostru sa/i inscriu sub sigla clubului nostru la CN am preferat sa merg cu membrii "pur sange" . Nu o sa accept niciodata sa las un membru al clubului afara din lot si sa bag alt pescar care nu este din clubul nostru . Suntem un lot nou cu multi tineri care inca sunt in stagiu de formare si in 3-4 ani sunt sigur ca pot face fata unul CN .
Si inca un mic detaliu - Lotul nostru a avut sponsorizari in jur de 200 milioane si nu am avut de ce sa plec capul in fata nimanui . Nada oferita de sponsorul Bogdan Dragan nu are nici o legatura cu lotul Nexgen .
ps. Baietii au aplicat strategia impusa de mine si George si din pacate am gresit . De vina am fost numai noi doi si ne/am asumat acest esec

. Oricum pentru mine este bine ca am ajuns in finala si mi/am atins scopul .