Ace Korda Longshank

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vizitator

Ace Korda Longshank

Mesaj de Vizitator »

Le-a incercat cineva?

Cum se comporta?

dl
Puncte: 0

Mesaj de dl »

acele korda hybrid longshank sunt facute dintr-un aliaj foarte usor si dau rezultate foarte bune, incerca-le pe cele nr 6

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Eu iti dau varianta Fox seria 4 Longshank . Am pescuit cu ele si sunt excelente pentru blow-out sau pentru pop-upuri de 18-20 . Merita banutii !

dl

Mesaj de dl »

eu am incercat si cu cele de la fox dar cele de la korda mi se par net superioare

patabum

Mesaj de patabum »

@dl:

Poti sa-mi spui, te rog, in ce sens cele de la Korda sunt net superioare? Eu am folosit numai Fox, dar, ca tot romanul, imi fac iarna car, si-mi trebuie si niste carlige :wink:

dl

Mesaj de dl »

ma refer la korda hybrid longshank care comparativ cu cele de la fox seria 4 sunt mai usoare si le-am folosit cu succes in multe partide fara a avea rateuri, sunt foarte bine ascutite si se pastreaza asa chiar si dupa mai multe partide.
Daca folosesti la montura si un tub korda shrink de 1.6 mm efectul blow-out este garntat 100%.
:wink:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Ce avantaj rezida din faptul ca sunt teflonate?

patabum

Mesaj de patabum »

@dl:

Multumesc frumos pentru raspuns si pentru pont. Folosesc tub termoretractil, dar nu Korda, e un noname care-si face treaba foarte bine.

Daniel Costache

Mesaj de Daniel Costache »

Florin Bolocan scrie:Ce avantaj rezida din faptul ca sunt teflonate?
Nu lucesc in apa.
Fire intinse!

Caaron

Mesaj de Caaron »

Nu cred ca se pot compara prea bine intre ele, pt ca inafara ca sunt long shank amandoua, foxu-ul e line aligner , celalalt nu.Mai degraba longshankul korda poate fi comparat cu seria 4 de la fox. Mi-am cumparat si eu longsh Korda si ce imi place la el e ca are spinul destul de mic, mai mic oricum decat fox, la acelasi nr.Parerea mea.. Dl, unde folosesti mai exact tubul in montura?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”