FOX vs SENZOR

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Ce alegeti si de ce?

1)Senzor Navigator 1
4
17%
2)Fox Eco 2 Easy Dome
20
83%

Voturi totale: 24

.JuNioR.
Puncte: 0

FOX vs SENZOR

Mesaj de .JuNioR. »

Ca un sfat va rog,daca se poate!

dumi_id

Re: FOX vs SENZOR

Mesaj de dumi_id »

Chiar daca este mai scump orienteaza-te catre un cort de 2 persoane, nu o sa iti para rau...mai ales daca vrei sa iei pe cineva cu tine, partener/a.

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

dumi_id scrie:Chiar daca este mai scump orienteaza-te catre un cort de 2 persoane, nu o sa iti para rau...mai ales daca vrei sa iei pe cineva cu tine, partener/a.

Nu am nevoie,de cort pentru 2 persoane,nu are rost sa mai dau bani in plus pentru el.In primul rand,nu prea merg cu nimeni la pescuit si cu cine merg are cortul lui si treburile lui,partenera nu-mi duc cu mine,ca nu ma mai pot concentra la pescuit. :lol: :lol:

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

toata lumea vrea la inceput corturi mici ... dupa aia vor pe cel mai mare. Cumpara un cort de doua persoane ca diferenta nu ii mare la bani si niciodata nu ai destul spatiu mai ales in conditile in care nu ai voie sa stai cu masina langa tine in stand si mai si stai cateva zile. Sa nu vorbim ca mai cresti si tu :lol: :lol: mai adunni niste galeti, o sa trebuiasca mai multa mancare , poate o sa vrei si pat si scaun sa le pui in cort in caz de furtuna si multe altele... mai bine mai astepti si mai strangi niste banuti si iti iei ceva mai ok ca la variantele astea ce le ai acuma in cap in maxim 2 ani o sa le pui la vanzare
Roland K.
KRap-Baits RO

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Navigator e un cort bun dar daca ar fi sa aleg inca odata cred ca as lua Foxul...sau ceva de la JRC.

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

Si de unde, sa iau FOX-ul?

robbinho

Mesaj de robbinho »

.JuNioR. scrie:Si de unde, sa iau FOX-ul?
asa eram si eu, vroiam unul mic, aceleasi motive ca si tine, dar am luat unul mare, Navigator XL, nu imi pare rau deloc, din contra. ce face unul mic face si ala mare, pe cand invers e mai greu. Ia unu mare, nu o sa ti para rau.

PS. Am navigatorul de 2 ani, la inceput mi s a zis sa ma orientez spre altceva, dar in doi ani nu ma plouat in el, nu am avut probleme de nici un fel cu el, arata ca nou acum.

Respect.

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

OK,mersi mult,o sa vad spre ce ma orientez,din modelele astea...

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

Se poate inchide,

Multumesc,

O seara placuta,>:D<

L.E:Multumesc tuturor,pentru sfaturi... :wink:

costea

Mesaj de costea »

daca tot ai trecut la acareturi ne lasi sa intelegem ca ai rezolvat-o cu free spiritul?salut

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”