Salut tuturor.
As avea nevoie de putin ajutor pentru a alege una dintre cele 2 mulinete. Ambele sunt niste mulinete usoare ca si gramaj, iar wincast-ul z5000 destul de greu de gasit la noi. Daca le-a folosit cineva sau a auzit ceva despre ele....
pai lucrurile stau cam asa:wincastu costa 135£ ,e facuta din materiale depasite,e mare ,e greoaie,dar are qd.de lucrat lucreza bine,asaza bine firul pe tambur. (in anglia sa vandut foarte bine) cand vine vorba de entoh lucrurile se schimba radical:de fapt entohul este identica cu tournament iso numai ca iso (la exterior e din airmetal) la interior au aceleasi angrenaje. faptul ca corpul exterior e din duraluminiu poate fii un avantaj(mulinetele din airmetal sunt sensibile, la prima cazatura incepi sa plangi) de altfel mulineta asta arata sexi si e f usoara are 600grame. am tinut entohul intr-o mana si basia in cealalta si nu am constatat o mare diferenta de greutate intre ele. teoretic entohul si iso se preteasa montate pe lansete cu inel de 4. la mulineta asta gasesc decat un minus:taburul qd il cumperi separat. preul este de 200£ si tamburulqd 50. deci parerea mea:mergi direct la entoh, e o mulineta de top!
Multumesc frumos. Ai dreptate in ceea ce prieste Entoh-ul. L-am tinut si eu in stanga si basia in dreapta, la greutate sunt cam la fel. Eu ma refeream la wincastul z5000, modelul de top (http://www.tacklebox.co.uk/catching-em/ ... -reel.html) care pana acum scurt timp a fost in Anglia 199 lire, acum a ajuns 150 lire, iar greutatea ei este de 595 gr.
am in fata revista total carp de luna asta, da ai dreptate wincast z 5000/5500/5000ld pret recomandat215 lire pret vanzare159. dar in anglia o pati lua mai ieftin depinde de magazin,deci ti-am spus pretul corect(am intrat pe saitul magazinului de unde imi cupar eu ustensile )si ei o au la 139,99.cred ca la wincast z nu exista top de gama probabil numai tamburul are dimensiuni diferite wincast x o vad la124 si s-ul la 84