Spod Greys Distance 3.8m+marker Greys Distance 3.8m (ca noi, nu le-am folosit decat la un concurs, nu au nici o zgarietura)
- Spod - 450 ron (vine in husa lui originala), inclus certificatul de garantie pe viata
- Mulineta Daiwa emblem spod (istorie la fel ca la spod, incarcata cu fir P-Line Fluo verde de 0.25 +inaintas). Nu vine din fabrica cu tambur de rezerva, vine in cutia ei orginala +husa material textil - PRET 500 ron
- Marker - 450 ron (vine in husa lui originala), inclus certificatul de garantie pe viata
- Mulineta Okuma PowerLiner 865 folosita pe marker, incarcata cu umplutura jos+130m fir textil P-line de 0.20+inaintas de 0.32 textil - PRET 180 ron (firul a costat vreo 65 ron). Tambur de rezerva inclus.
- 2 huse NASH Individuale ca noi pt 3.90, in ele am tinut spodul si markerul.Sunt ca noi. PRET - 160 ron ambele
- CORT Senzor Comandor folosit 2 sezoane, fara defecte, husa lui, groundsheet subtire+gros, cuie + al doilea strat impermeabil inclus - 850 ron (pt cine nu il stie...este imens, 1.80 inaltime, intra lejer 3 paturi si o masa in centru,+bagaje)
- Lanterna rotunda de cort PELZER cu 3 randuri de leduri pe 3 trepte, cu magnet incorporat si agatatoare inclusa. - PRET 30 ron (cortul comandor de mai sus are deja carlig din fabrica pe tavan pt a agata acest gen de lanterna)
- CHUB bare extensibile pt tensionarea/rigidizarea cortului (la comandor sunt utile in cazul in care se doreste desfacerea din fermoar a fetei pt a-l face copertina, fara aceste bare nu sta) - PRET 70 ron (folositi o singura data, cel care vine in pamant trebuie modificat sa fie cu cativa cm mai lung...se poate face asta. Pt alte corturi e ok, pt acesta nu)
- PAT Senzor ATLAS folosit 2 sezoane, fara defecte cu exceptia faptului ca salteaua (cea detasabila) are 3 gaurele de cativa milimetri de la niste jar. Cu sacul pe pat nu se vad. PRET 300 ron
- Sac de dormit Senzor POLAR (fara fleece, acela este polar x) - folosit 2 sezoane fara defecte la fermoare...etc, Pret 140 ron
- UMBRELA GREYS 3m, gandita si pt a fi ancorata in pamant cu 3 cuie de cort ca parasolar(are incluse cuiele) - membrana de 5000HD fara defecte - PRET 240 ron (folosita 2 sezoane)
- 2 picheti cu burghiu SENZOR Lux de 100cm, extensibili la 180cm, folositi la umbrela ca ancorare suplimentara - PRET 70ron ambii (pt a-i putea folosi la umbrela trebuiesc 2 adaptori speciali separat - eu am 1 set de 2 storm pole FOX- 35ron)
- picior pentru umbrela din duraluminiu GARDNER cu burghiu (nu este atasat burghiul, este dintr-o bucata, lucru extraordinar) , prevazut cu sistem de infiletat in pamant dur, umbrela vine peste el ulterior. - PRET 60 ron
- ROD POD DAIWA INFINITY INOX 4 posturi folosit 1 sezon, fara defecte. Vine cu buzzbarii originali, plus 2 buzzbari de 90cm facuti din inox pe comanda. Astfel s-a obtinut distanta de 30cm intre lansete, lucru extraordinar pt cei care folosesc mulinete mari. (Vine in husa lui originala in care intra si buzzbarii mari). PRET 750 ron complet. (100 ron a costat modificarea si se poate da separat altcuiva)
- Minciog FOX Warrior 42' cu coada dintr-o bucata. Plasa are o gaura de cativa cm in partea de jos pe-o parte, se poate deteriora in timp. Momentan am scos crap de 12kg fara sa se rupa...rezista. PRET 140 RON
- 4 Lansete CHUB Outkast cu inel 40, 3.6m, 3.5lbs ca noi, folosite din martie 2011 cateva partide, impecabile, incluse certificatele de garantie pe viata - 1400 ron
- 4 mulinete Okuma PowerLine 860 (modelul nou cu maner negru), martie 2011, impecabile, 3 din tamburii de rezerva contin fir P-line fluo verde de 0.30 nefolosit, iar tamburii metalici contin acelasi fir dar de 0.25+inaintas textil 0.25. Vin in cutiile originale si/sau in gentile de mai jos luate separat .PRET 600 ron
- 2 genti mulineta CARP PRO Big (Intr-o anumita pozitie in gentutza intra chiar si 2 BBRLC-uri) - Pret 25 ron ambele
!!! RUGAMINTE. Pt a evita pierderile de timp cu intrebari si raspunsuri folositi telefonul caci nu garantez promptitudinea raspunsurilor pe forum in aceasta perioada, si cititi atent mai jos:
- Preturile NU sunt negociabile
- NU suport costuri de transport prin curier de nici un fel (prin posta la comenzi peste 1000 ron se poate discuta transportul). Personal am lunar in primele 10 zile drum la bucuresti, saptamanal la valcea, de 2 ori pe luna pe ruta pitesti-alba iulia-cluj. Toate produsele se pot vedea in Pitesti, sunt asa cum le-am descris.