Mulinete FOX STRATOS FS 12000E

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Mihai_Lavazza
Puncte: 0

Mulinete FOX STRATOS FS 12000E

Mesaj de Mihai_Lavazza »

Vand 4 mulinete FOX Stratos FS 12000E (Corp din grafit, tambur din aluminiu, 809gr, 17 rulmenti. Mulineta cu sistem Free Spool-bait runner. Tambur de rezerva din aluminiu)

Sunt folosite sezon 2010 + 2011, fara defecte, proaspat revizuite/unse. Tamburii contin fir P-line fluo verde de 0.23(3 dintre ei, iar al patrulea contine fir Berkley Trilene soft casting albastru de 0.23). Tamburii de rezerva contin fir shimano technium 0.28.

Pret 2400 ron, transport +ramburs gratuit prin fan curier, sau 2300 cu predare personala in Pitesti

Tel: 0724.541.897 , Adrian
0720.720.785, Mihai

danielcotoz

Re: Mulinete FOX STRATOS FS 12000E

Mesaj de danielcotoz »

cam scumpe nene atata vreme cat le poti cumpara noi la 750.

Mihai_Lavazza

Mesaj de Mihai_Lavazza »

o sa-ti spun 2 aspecte "nene":

1. Este modelul cu biterunner in cazul in care nu ai citit atent si arata-mi si mie unde exista mai ieftina de 980 ron noua. Acestea au fost cumparate cu 1200ron de noi cand nu erau in promotie la craiova in 2010. Acum sunt 980... Eu le vand cu aproape 600 ron... si sunt proaspat unse...si nu ai ce sa le reprosezi.

2. Nu te priveste de fapt pe tine ce pret cer eu. Numai firul de pe toti cei 8 tamburi a costat circa 300 ron, si e pus in aprilie 2011. Eu te-as sfatui sa iti vezi de treaba ta si daca le gasesti cu 750 noi, ia-le tu asa si zine si noua muritorilor de rand...sa stim si noi.
Multumesc !!!

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

iti trimit siteul pe privat

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

stiu mulinetele si sunt super, si eu ma tot uit la ele de ceva vreme si ma atrag. nu contest calitatea lor vroiam doar sa atrg atentia asupra petului ca e cam mare. si fara suparare ca nu e cazul. spor la vanzare si sunt sigur ca vor venii clienti ca sunt super mulinetele si ....... o seara faina

Mihai_Lavazza

Mesaj de Mihai_Lavazza »

[quote="danielcotoz"]stiu mulinetele si sunt super, si eu ma tot uit la ele de ceva vreme si ma atrag. nu contest calitatea lor vroiam doar sa atrg atentia asupra petului ca e cam mare. si fara suparare ca nu e cazul. spor la vanzare si sunt sigur ca vor venii clienti ca sunt super mulinetele si ....... o seara faina[/quote]

Exact ...site-ul ala englezesc apare cu pret promotional 750 ron, dar transportul costa vreo 30 lire, iar ei au pe stoc doar 3 bucati...le-au pus la pret promo sa scape de ele, altfel pretul e tot 1000 ron
Numai bine.
Pentru cine vrea sa le cumpere, sa se abtina de la sugestii gen site-uri englezesti cu lichidari de stoc si sa incerce sa ofere un pret corect pe ele asa cum sunt descrise. Nu am scris nicaieri ca pretul mulinetelor este fix 2400, adica 600 bucata.

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

hai nu da cu presupusul ca nu ai dreptate. daca vrei iti mai trimit vreo 3-4 cu acelasi pret si din germania sau slovacia. ti-am spus ca urmaresc aceste mulinete si de aceea stiu preturile. si daca vrei explicatia la pret este: urmeaza noul model si normal sa scada pretul la cel vechi. asta nicidecum nu face ca aceste mulinete sa fie naspa. spor la vanzare si uite asa iti mai dau cate un up gratuit

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Pana la urma atata timp cat pretul unui produs sh pus la vanzare este mai mic decat orice magazin din tara sau strainatate, nu vad rostul bagarii in seama aiurea pe topicul de vanzare. Asta suna a neam prost si taranie.
Vanzatorul cere cat vrea, daca vrea sa le vand neaparat mai scade la pret, daca nu se grabeste poate sa-l prinda si revelionul. Nu inteleg ce-i freaca pe unii grija fata de altii..
Poate si eu doresc sa cumpar ceva de la Mihai (nici nu-l cunosc) si mi se pare un pret mare la acel produs, dar nu ma cocalaresc ca altii sa obtin o reducere. Intreb: vrei atat? bine! nu vrei? la revedere. Si gata! fara chestii de genul: dincolo era mai ieftin.
Si mai sunt destui d'astia pe forum care se baga pur si simplu ca musca in ... la bazar, in loc sa-si vada de treaba sau sa plece la pescuit. Dar probabil pt ei pescuitul este un sport mai putin important decat bagarea in seama la publicitate.

Vrei sa te tiganesti pt acel produs, fa-o pe p.m., nu aici in direct sa arate urat.

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

danielcotoz scrie:Pana la urma atata timp cat pretul unui produs sh pus la vanzare este mai mic decat orice magazin din tara sau strainatate, nu vad rostul bagarii in seama aiurea pe topicul de vanzare. Asta suna a neam prost si taranie.
Vanzatorul cere cat vrea, daca vrea sa le vand neaparat mai scade la pret, daca nu se grabeste poate sa-l prinda si revelionul. Nu inteleg ce-i freaca pe unii grija fata de altii..
Poate si eu doresc sa cumpar ceva de la Mihai (nici nu-l cunosc) si mi se pare un pret mare la acel produs, dar nu ma cocalaresc ca altii sa obtin o reducere. Intreb: vrei atat? bine! nu vrei? la revedere. Si gata! fara chestii de genul: dincolo era mai ieftin.
Si mai sunt destui d'astia pe forum care se baga pur si simplu ca musca in ... la bazar, in loc sa-si vada de treaba sau sa plece la pescuit. Dar probabil pt ei pescuitul este un sport mai putin important decat bagarea in seama la publicitate.

Vrei sa te tiganesti pt acel produs, fa-o pe p.m., nu aici in direct sa arate urat.
asa este ai dreptate, tu esti direct la subiect si pe topic.
de acelasi neam prost se pare ca suntem amandoi poate ceva mai josnic ca eu eram la subiect. dar .......asta conteaza mai putin pentru unii care se cred destepti si importanti sa nu mai spun "aparatorii dreptatii"

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Eu nu sunt de neam prost, poate tu ca ai inceput cu tigania ieftina si de prost gust.
Daca erai adevarat interesat de achizitionarea mulinetelor, dadeai un telefon sau p.m., nu incepeai pe aici o adevarata polemica a la vadim tudor. De fapt te plictiseai ca nu poti merge la pescuit si ai zis sa bagi niste cocalarisme pe aici..Este?
Pana la urma omu le vinde la juma de pret, tu ce vrei de fapt? Sa ti le dea gratis si sa plateasca si transportul?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”