4BBLC

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Raptor

Re: 4BBLC

Mesaj de Raptor »

valabil

Raptor

Mesaj de Raptor »

valabil

Raptor

Mesaj de Raptor »

valabil

Raptor

Mesaj de Raptor »

valabil

Raptor

Mesaj de Raptor »

vandut.inchis.multumesc.

Marius Georgescu
Puncte: 0

Mesaj de Marius Georgescu »

Raptor scrie:imi pot lasa mesaje doar cei interesati,care accepta pretul corect.LA 500LEI,gasesti destule okazii cu bblc folosite 1-2 partide{in realitate,folosite cu mult mai mult).
In Craiova in magazin de profil sunt BBLC-uri la 510 ron cu tot cu tva si garantie.Eu am vazut cu ochii mei.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Raptor

Mesaj de Raptor »

in Romania,unic importator este NORMARK ROMANIA,care livreaza marfa magazinelor cu un pret recomandat de vanzare de 598 lei.De aceea vezi la toate magazinele de profil,acest pret,pentru ca recomandarea se refera la pretul minim de vanzare.Iar pe de alta parte,discounturile oferite de importator magazinelor este in principiu intre 15 si maxjm 25%.Acum fa un calcul simplu:pretul normal de vanzare pt BBLC este de 758 lei.Acum fiind in promotie,este de 598 lei. Asta probabil ca inseamna ca importatorul ofera catre magazine 15% cu siguranta,pentru ca este promotie si deja au o reducere masiva.Calculeaza tu,daca eu pot sa cred ce spui tu? Munca voluntara nu face nimeni!Deci poezia nu sta in picioare!PA!

Raptor

Mesaj de Raptor »

Am vrut sa-ti dau explicatie pt. remarca mea cu pretul corect.Mulinetele nu le-am vandut,dar am preferat sa scriu vandut pentru a scapa de cei care cred ca isi pot cumpara BBLC cu banii pe care ii primesc ei dupa ce isi vand FL-urile.Chestia cu cainii care umbla cu covrigi in coada,crede-ma,este legenda!!!Adevar este ca srugurii la care nu ajungi sunt acri! Hai din nou PA!

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

Raptor scrie:Am vrut sa-ti dau explicatie pt. remarca mea cu pretul corect.Mulinetele nu le-am vandut,dar am preferat sa scriu vandut pentru a scapa de cei care cred ca isi pot cumpara BBLC cu banii pe care ii primesc ei dupa ce isi vand FL-urile.Chestia cu cainii care umbla cu covrigi in coada,crede-ma,este legenda!!!Adevar este ca srugurii la care nu ajungi sunt acri! Hai din nou PA!
Cei din Craiova stiu de care magazin vorbesc.Nu vreau polemica.Este un magazin super serios si fara falsuri sau imitatii.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

lucifier1986

Mesaj de lucifier1986 »

si in arad exista magazin serios cu bblc la 600 lei cu 3 ani garantie.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”