probleme la c a r p i o

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

danutlupu
Puncte: 0

Re: probleme la c a r p i o

Mesaj de danutlupu »

nashu xxl scrie:am 1 an decand nu mai cumpar de la tiganii din craiova, dupa ce le-am bagat in buzunare peste 100 de milioane am ajuns sa primesc amenintari cu bataia deoarece am cerut sa-mi fie schimbata o lanseta chub rupta in dril ! pana la urma nu am rezolvat nici cu opc-ul, i-au mituit si am ramas cu buza umflata.
in concluzie, niste tigani bisnitari care rezolva totul prin spagi si amenintari. :evil:
1. Eu nu am auzit de o lanseta rupta in dril, te invidiez de asa peste http://www.youtube.com/watch?v=lsh87axrgkk
2. Cat cat crezi ca e mita ca sa nu-ti schimbe tie pe garantia englezilor (dci nu din buzunarul lor) o lanseta de maxim 500 ron ?
3. Esti sigur ca ei sunt tiganii si nu altcineva?
Lansez precis la buza stufului si deodata...........

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

nashu xxl scrie:am 1 an decand nu mai cumpar de la tiganii din craiova, dupa ce le-am bagat in buzunare peste 100 de milioane am ajuns sa primesc amenintari cu bataia deoarece am cerut sa-mi fie schimbata o lanseta chub rupta in dril ! pana la urma nu am rezolvat nici cu opc-ul, i-au mituit si am ramas cu buza umflata.
in concluzie, niste tigani bisnitari care rezolva totul prin spagi si amenintari. :evil:
Stii vorba aia: Daca taceai, filozof ramaneai?
Daniel Ciuchendea

djflor

Mesaj de djflor »

mi-am cumparat un senzor delkim saptamana trecuta de la ei si nu am primit garantie....deci..........

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Ai grija sa nu-l strici!!! :D :lol: :lol:

djflor

Mesaj de djflor »

mda ...sper sa nu am "norocul" ala.... :D

mitos

Mesaj de mitos »

Mda...crapmania.ro: sunat miercuri intrebat daca are produsul...produsul era pe stoc....am spus ca vin de la 150km sa il ridic sambata...e ok veniti sa-l ridicati....mers sambata la Craiova la magazin...dati-mi produsul...aaa.. nu-l avem aici ..e la depozit si in week nu e deschis, bun zic eu... si eu ce fac?....raspuns: veniti luni...pai nu pot sa mai vin odata..ca motorina e pe bani!!....raspuns: si eu ce sa va fac? No comment!

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

mitos scrie:Mda...crapmania.ro: sunat miercuri intrebat daca are produsul...produsul era pe stoc....am spus ca vin de la 150km sa il ridic sambata...e ok veniti sa-l ridicati....mers sambata la Craiova la magazin...dati-mi produsul...aaa.. nu-l avem aici ..e la depozit si in week nu e deschis, bun zic eu... si eu ce fac?....raspuns: veniti luni...pai nu pot sa mai vin odata..ca motorina e pe bani!!....raspuns: si eu ce sa va fac? No comment!
Sa vezi la mine faza. Am comandat niste popup-uri de la Mainline, si mi-au venit unele foarte vechi, tari ca piatra, pe care jur.......nu le-am putut gauri cu croseta.I-am sunat, si le-am spus ca as vrea sa imi schimbe produsul, eventual sa imi dea altceva, pentru ca sunt foarte vechi si nu le pot folosi.
La care Cristi, parca asa il cheama, mi-a spus, cuvant cu cuvant : " pai eu sunt de vina?.....nu puteati sa comandati proaspete? ".
De atunci nu am mai cumparat nimic de la ei si incerc sa evit pe cat posibil magazinul..........
Nume utilizator schimbat din Dani D

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Nu stiu ce sa zic... :roll:
Eu am cumparat in urma cu vre-o doua luni un set de lansete de la ei si totul a fost in regula.Nu mai tin minte daca am primit garantie la bete(cred ca sunt cartonasele alea agatate de inele,alea le am)dar am primit factura,am primit coletul in 20h de la plasarea comenzii.Betele au fost in stare perfecta,au fost bine ambalate,totul a fost ok. :)
La cate comentarii negative am citit despre crapmania.ro deja incep sa cred ca pur si simplu am avut noroc cu comanda mea. :lol:
Eu in mod sigur o sa mai cumpar de la ei.Daca apar probleme e clar ca ma vor pierde ca si client. :wink:

mitos

Mesaj de mitos »

@ Neamtul ..eu am luat un scaun Trakker si mi-au trimis doar factura..i-am sunat pt certificat de garantie...mi-au zis ca factura tine loc de garantie si ca scaunul e de ''firma'' si ma tine peste garantie!!!...emiterea cert de garantie este obligatorie nu optionala...am insistat cu cert de garantie si l-am primit in cele din urma!! ..asa ca ai face bine sa ceri cert de garantie...pentru ca factura nu tine loc de garantie niciodata...cat despre cartonasele de pe lansete..poate doar daca ai cumparat Chub poti sta linistit ca au garantie pe viata de la mama lor...:D

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

subscriu si eu la toate plangerile...mai mult decat nesimtiti :evil:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”