Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
...daca ai produce autoturisme FORD, ai face reclama la AUDIrazvanpescaru scrie:...Eu am vazut ca in aproape fiecare emisiune...doar bilele 1016 prind si meclem se la senzor.
razvanpescaru scrie:Nu cred ca ai inteles.
Daca doresti sa cumperi un produs... fizic nu ai unde sa il testezi sa vezi daca isi merita bani, doar poze frumos colorate pe net.
As veni cu urmatoarea idee :
lansete.... x,y,z - pareri opinii, daca se merita sa cumperi, daca isi fac banii..etc
mulinete ...x,y,z, - care sunt mai fiabile,...etc..
corturi...ce marci sunt bune, in care intra apa, care se strang repede..estc
ace....
fir....
bile....
meclem....
Sa facem rubrici cu brenduri unde sa scriem fiecare pareri si opini.
Nu te obliga nimeni sa-ti pierzi timpul urmarind emisiunea. Cauta altceva mai apropae de gusturile tale. Eu am participat la cateva filmari, si ma simt onorat ca THL a apelat lamine si la prietenii mei. Daca ai sti cat de mult se munceste pentru acea jumatate de pra saptamanala poate ai aprecia efortul unei echipe care cauta si prezinta noi locuri de pescuit...si daca te uiti mai bine si alte nade decat ai citat tu.razvanpescaru scrie:Nu mi se pare cine stie ce.
Doream sa vad altceva. Ca la emisiunea ( TOP GEAR )
Sa testeze produse, sa arate brenduri de lansete, mulinete, corturi.
Sa ne arate ce lansete sunt de aruncat la distanta, sa ne spuna actiunea lor. ( daca se merita sa cumperi un free spirit sau nu ), sa compare marcile intre ele precum si raportul calitate pret.
Doresc sa vad corturi cum sunt testate, in ploaie, canicula, care isi merita bani sau nu.
Asta ar insemna sa ne prezinte marci ca Nash, Fox, Century....etc...
De asemenea despre bile....care cum sa folosim ( marci sau producatori )
Eu am vazut ca in aproape fiecare emisiune...doar bilele 1016 prind si meclem se la senzor.
...daca esti atit de "shtiutor", de ce nu ne dezvalui din stiinta ta in ale pescuituluirazvanpescaru scrie:... Oricum suntem la ani lumina de toti la capitolul... pescuitul in sine...