emisiunea mincinosii

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

clabuc
Puncte: 0

Re: emisiunea mincinosii

Mesaj de clabuc »

stress scrie:Pe net poti sa faci lucrul acesta, dar ca sa gasesti magazine care sa-ti incredinteze tie produsele pentru a le testa mai greu, mai ales ca orice produs dupa o singura folosire nu mai poate fi vandut ca nou...deci magazinul ar avea o pierdere in "portofel".
Singurii care pot testa produsele sunt producatorii, iar printr-un dvd de prezentare iti pot arata tie, cumparatorul, ce pot produsele lor.
Ideea topicului nu e rea deloc. Si tin sa te contrazic, exista producatori/magazine care pun la dispozitia potentialilor cumparatori diverse produse, chiar si lansete pentru teste. Aparitia oricarui produs intr-o astfel de emisiune nu poate fi decat benefica pentru producatorul/importatorul respectiv mai ales daca e vorba de produse calitative si daca analiza lor este obiectiva.

Adrian13

Mesaj de Adrian13 »

In 20 de minute nu au timp si de teste...este o diferenta enorma intre "Mincinosii" si emisiunea de la TVR prezentata de o fosila. Felicitari!

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

clabuc scrie:
stress scrie:Pe net poti sa faci lucrul acesta, dar ca sa gasesti magazine care sa-ti incredinteze tie produsele pentru a le testa mai greu, mai ales ca orice produs dupa o singura folosire nu mai poate fi vandut ca nou...deci magazinul ar avea o pierdere in "portofel".
Singurii care pot testa produsele sunt producatorii, iar printr-un dvd de prezentare iti pot arata tie, cumparatorul, ce pot produsele lor.
Ideea topicului nu e rea deloc. Si tin sa te contrazic, exista producatori/magazine care pun la dispozitia potentialilor cumparatori diverse produse, chiar si lansete pentru teste. Aparitia oricarui produs intr-o astfel de emisiune nu poate fi decat benefica pentru producatorul/importatorul respectiv mai ales daca e vorba de produse calitative si daca analiza lor este obiectiva.
Stai sa ne intelegem, pun la dispozitie un produs pe care'l poti testa cu conditia ca sa-l si cumperi. Este o diferenta cam mare sincer.
Du-te tu si spune ca vrei sa cumperi un bat, ti-l vor da pt 30 de min si atat. Arata-mi tu mie un magazin care-ti dau pt o partida de 24 sau 48h un cort sau un pat sau un scaun sa-l testezi, mulinete nu mai vorbesc.
Senzor iti dadea lansetele la probat, iar "B.G F..H" o face in doua conditii (ma refer la lansete) fie contra unei sume de 200 ron fie daca cumperi 4 bucati e gratis.
stefan avram

razvanpescaru

Mesaj de razvanpescaru »

uni nu inteleg sa se fac .
Daca nu ai posibilitatea de a testa un produs ( cu toate ca e usor ) Nu e grea sa te duci 1 ora sa arunci cu 5 bete diferite si sa iti faci o idee sau sa fie instalat un cort unde sa poti sa il vezi si eventual sa intri ... etc..., macar putem sa facem o rubrica in felul urmator :
lansete fox ( model ) - calitate ( buna , scazuta ) ; pret ( prea mare...bun calitate pret etc )
Nash ( model )
mulinete...idem

bile... bune, prea scumpe,
Dar se pare ca pe acest forum sunt persoane care nu vor.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

In emisiunea de azi, am vazut asa::::::::: 10 minute "RULADA DE SALAU :lol: " - 10 minute "RECLAMA" - 5 minute "PESCUIT PE GREACA" - 5 minute "ROMANIAN CARP AWARDS" :oops: ce ne interesa mai mult a tinut 5 min cu 5 min,restul praf in ochii cu reclame.............

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

Asa e Madaline, asta doream sa scriu si eu , dar mi-ai luat-o inainte......

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Adrian13 scrie:In 20 de minute nu au timp si de teste...este o diferenta enorma intre "Mincinosii" si emisiunea de la TVR prezentata de o fosila. Felicitari!
Fosila de care vorbesti...sa inteleg VICTOR TARUS , este cel care a scos pe piata prima revista de pescuit, in care acum 20 de ani vorbea despre boilies si fir de par..., am avut onoarea sa cunosc acest om acum vreo 12 ani si sa pescuiesc impreuna cu el , am avut ce invata si am fost impresionat de dragostea pe care o poarta naturii ..., el este cel care mi-a oferit ocazia sa gasesc satisfactia de a elibera un peste dupa ce savurez un drill , tu cat de bine i-l cunosti de i-ti permiti o afirmatie de genul asta ???
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ cristi y

cristi, baiatu', sa ce-o fi, a tastat pur si simplu impins de un impuls ce-i statea in varful limbii...poate macar acum dupa postarea ta, se si gandeste :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

sau poate cere si niste scuze publice si hotarate ........omul de care vorbeste are emisiuni la tv mai multe decat minute de pescuit ale lui .
Cred ca toate au o limita ........dar ca orice neica nimeni sa improaste cu noroi in omul care a facut primele emisiuni tv ,prima revista de pescuit .......omul care pescuieste 7 zile pe saptamana ,omul care iubeste animalele si natura mai mult decat orice pe lumea asta ...........a fost primul campion al Romaniei la casting ,a reprezentat Romania la cateva campionate mondiale de pescuit stationar si pescuit la musca ......omul care pescuieste la toate speciile de peste si care culmea chiar prinde ...... macar daca se numea Adrian 1 ..........dar asa 13 ...........rusine !!!!!!!!!!!
PASTRAND PROPORTIILE...........SA ZICEM DE BELIGAN LA TEATRU ..........GEO SAIZESCU CINEMATOGRAFIE .........!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

de-acord cu voi, domnilor!
slowly we rot- by Obituary

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”