asa e dar dani si dorin sint greu de gasit dar sa sti ca sint de unde sa ti le cumperi si de afara mai ieftin de exemplu de la unguri
normal ca la noi in magazine sint mai scumpe
carpkiller scrie:Se numeste "sufix heavy core"... Cu toate astea sunt destul de rezervat legat de acest fir pt ca nu am apucat sa-l folosesc.
O sa incerc saptamana viitore !
Eu numai pe asta l-am folosit si sunt f. multumit de el,nu am avut probleme nici la formarea buclelor la capete si nici nu sa rupt interiorul metalic niciodata.
P.S......e adevarat ca nici nu pescuiesc la fel de intens ca unii dintre voi si nici nu am folosit alt model,deci nu am termen de comparatie.
"Sufix heavy core" este de unica folosinta.
Miezul indiferent din ce este facut, este mult prea casant, dupa 3-4 aruncari (indiferent de greutatea plumbului) este in bucati, asta daca a supravietuit manipularii si transportului.
Camasa are tesatura prea mare si iese miezul prin ea afara.
Dupa un sezon de folosire intensiva pot sa va spun ca dupa o partida de pescuit poti arunca toate monturile de care te-ai atins, singura calitate fiind pretul. Am fost sezonul trecut cam 3 weekenduri din 4 la pescuit si am papat vreo 7 role.
Nu ne este frica de munca, stim sa ne ferim de ea!
Nu stiu ce le-ai facut dar repet,l-am folosit cel putin la 5 partide pe toate trei betele si nu am avut absolut nici una din problemele avansate de tine.Cred ca vorbim despre acelasi lucru: http://www.kenttackle.com/sufix_heavy_core_117_prd1.htm
@Limax.Am avut aceeiasi problema.Tre sa imbraci 6-7 cm langa forfac cu tub termo (inclus inelul de la vartej),si rezista un sezon.Nu-i asa ca acolo s-a rupt...langa plumb ?! Cred ca din cauza ca este mai rigid,dar tocmai aceasta rigiditate mare mi se pare ,in unele conditii,o calitate.
Il folosesc cel de la fox si cel de la sufix. Anul trecut am pescuit un sezon cu sufix fara nici o problema, nici nu s-a rupt miezul si nici nu a iesit din camasa. Singurul inconvenient fata de fox, ca e putin mai rigid.
stati ashea... nu va grabiti.... personal am folosit non-leadcor-ul asta, cum le place unora sa i se spuna si nu au fost probleme cu el; doar ca pentru a preintimpina iesirea miezului din camasa se pun citeve picaturi de glue la ambele capete pe toata lungimea buclei(adica pe acea portiune unde intra textura una-ntr-alta) si sincer nu au fost probleme. acum vi eu cu o intrebare la dvs..... ajutati-ma sa gesesc un fir rezistent la scoica .... m-a ucis; un loc unde stiu ca sunt exempl. frumoase, nu pot sa scot nici un fir intreg... ba sunt frecate si aproape de rupere, ba sunt taiate... inebunesc....