Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Poti sa demonstrezi faptul ca le vinzi in pierdere ? Si lansetele si celelalte modele de mulinete NOI, SIGILATE , pe care le vinzi pe diverse forumuri tot in pierdere le vinzi ?!gogumihai73 scrie:suspect pentru tine probabil...daca le vand in pierdere .........
Ce simplu e...lti vinde tie Normark-ul???daca ai firma,si esti colaborator,dealer-ul lor etc...altfel p...la...poate au schimbat lntre timp politica firmei,dar nu cred....lasati dracu carcota,sa-si vanda omu" marfa linistit..mimisikuuu scrie:Mulinetele sunt 460 ron la importator , care probabil castiga si el ceva, pretul real creca e undeva pe la 300 ron(oricum nu cred ca merita mai mult "relicvele" astea) asa ca nu va mai certati si cei care vor sa si cumperi sa le ia direct de la Normark Romania fara "capacele" revanzatorilor
mimisikuuu scrie:Departe de mine gandul asta,spor la vanzare,si chiar e simplu sa cumperi de la ei , dai datele unei firme ,platesti prin banca si primesti articolele. Mai lasa ma cu marii lor colaboratori mai mult se chinue omul asta sa si vanda marfa. O zi buna
Bravo...e bine de stiut...eu am vrut sa iau direct de la ei acum vre-un an jumate,si nu au vrut sa-mi dea...nici pe firma...au zis sa gasesc un colaborator de-al lor pe Bucuresti si sa cumpar prin el..lnseamna ca nu mai tin cont de asta..o fi de la criza,vor sa vanda cu orice pret...o sa sun chiar azi la ei...mimisikuuu scrie:Da. Am luat recent un set de ultegre 5500 ,erau 517 ron fara TVA, mi au dat chiar si un mic discount de m au ajuns 600 ron per bucata fata de 850 la colaboratori , e bun,nu?