Campionatul Mondial Italia 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
doruletz
Puncte: 0

Re: Campionatul Mondial Italia 2011

Mesaj de doruletz »

gabisandu scrie:Pentru a pescui asa trebuie sa fii pregatit. Nu-i chiar simplu. Numai spun ca trebuie nada speciala care sta intre ape si nu pe fund.
Serios? nu-i simplu? la nivel de campionat mondial? chiar crezi ca nu stiu ai nostri sa pescuiasca cu un amarat de pop up si un fir stiff ? Ce pregateala iti trebuie? eventual sa aiba probleme la lanseu , dar sigur nu e cazul :D !
In alta ordine de idei , nimeni de pe balta cu noutati? sau cineva care comunica cu cei de acolo ?

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

gabisandu scrie:
lucianman scrie:Daca zig-rigul e smecheria... de ce nu pesciesc toti ai nostri asa???
Pentru a pescui asa trebuie sa fii pregatit. Nu-i chiar simplu. Numai spun ca trebuie nada speciala care sta intre ape si nu pe fund.
De acord Gabi. Dar vorbim de un CM.+ ca au facut si antrenamente. Nu poti sa te duci nepregatit. Eu cred ca ar trebui sa lase naibii orgoliul de a prinde cu bile de fund facute de BD&AV si sa se apuce de pescuit la zig cu totii. Sau cel putin cate unul pe sector.
Hai Romania.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

CostinCod scrie:A punctat si Soare !! 2 pesti ! Maimutoiul da la zig rig si prinde la 2 minute de la lansare ! Oareee...???

Ce inseamna ore-le ala din coada frate?
Prinde sau nu?
Stai acum sa faci tragicomedie pe ingrijorarea noastra?
Aiurea Cod mai esti :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

simion.soare

Mesaj de simion.soare »

lucianman scrie:
gabisandu scrie:
lucianman scrie:Daca zig-rigul e smecheria... de ce nu pesciesc toti ai nostri asa???
Pentru a pescui asa trebuie sa fii pregatit. Nu-i chiar simplu. Numai spun ca trebuie nada speciala care sta intre ape si nu pe fund.
De acord Gabi. Dar vorbim de un CM.+ ca au facut si antrenamente. Nu poti sa te duci nepregatit. Eu cred ca ar trebui sa lase naibii orgoliul de a prinde cu bile de fund facute de BD&AV si sa se apuce de pescuit la zig cu totii. Sau cel putin cate unul pe sector.
Hai Romania.
sunt multe lucruri care se fac in culise, numai zic de orgoli ! cum se poate ca africa sa fie iar campiona mondiala pentru al 4-lea an consecutiv ? ce nada or avea ei , ca cu asa reclama cine o va aduce in romania se va umple de bani !

hai romania, macar in primii 10 sa terminam !

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

doruletz scrie:Serios? nu-i simplu? la nivel de campionat mondial?
Pai nu-i simplu. Daca pleci cu o tactica care vizeaza pestele pe fund si nu intre ape iar nada ti-o faci in consecinta, este destul de greu de schimbat. Nada pentru acest stil este foarte diferita, trebuie sa stea intre ape si sa nu atinga fundul apei. Trebuie sa ti-o construiesti exclusiv pentru acest stil. Sa nu-ti inchipui ca faci forfacul de 2m si pui un pop-up si gata prinzi, ca nu-i asa. Ti-o spun din experienta. Englezii anul trecut la ei acasa au prins un singur peste la zig, cu toate ca au inventat stilul asta. Ca atare nici pentru ei nu a fost simplu, asa cum crezi tu.

Hai baieti nu va lasati...

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

ok , dar daca momeala sta la 2-3 m de fundul apei ( poate si mai mult ), cu ce se nadeste ca sa stea pestele acolo ? se foloseste tot o nada care sta intre ape ?

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Informatii oficiale , Soare a prins 3 pesti = 12 kg .
Andrei prinde la zig rig , a luat 2 pesti pana acum .
Pescar de rând

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

foarte bine , poate au schimbat ceva si incepe sa dea rezultate .
Depinde si de ceilalti. Kazahstanul era aseara pe penultimul loc si a urcat acum pe 14 parca .
Hai Romaniaaaa !!!!!!!!

doruletz

Mesaj de doruletz »

sdaniel scrie:Informatii oficiale , Soare a prins 3 pesti = 12 kg .
Haide,hai ca incet incet merge !
@ Gabi :
Zig rig-ul e o prezentare " la interceptie " ! o nada, chiar de fund ( lol ) daca are ceva uleiuri si seminte care sa urce catre suprafata ajuta la interceptare ( eventual il coboara pe maria sa dupa ulei / aroma mai jos de la suprafata ) exact acolo unde e prezentat zig-ul ( intre ape ) . Nu vreu sa discutam in contradictoriu , Gabi , doar doream sa imi exprim parerea ca nu e o intreaga filozofie sa pescuiesti la zig,si nici nu te obliga cu nimic sa schimbi tactica initiala . din 4 lansete 2 pe zig , 2 la fund ( ce-mi place limba romana :D ) si gata .
dar precizez inca o data ca sunt ferm convins ca ai nostri stiu mult mai bine cum sta treaba , si ce au de facut !
deocamdata nu e clasamentul batut in cuie,daca puncteaza pe toate sectoarele mediu e mai important decat pe unu f.bine si restul slab !
Hai ai nostri, hai Romania !

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

sdaniel scrie:Informatii oficiale , Soare a prins 3 pesti = 12 kg .
Bravo baieti.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”