pai anul trecut in anglia , am citit ca africanii au fost de peste 5 ori pe balta la antrenamente .
pai cand te duci asa inveti balta fara discutie .
s-au dus si pe ploaie si pe vant si pe soare si pe ninsoare si au stiut cum sa abordeze partida in functei de diversi factori.
dar e vorba de multi bani la mijloc . numai fondul pentru astfel de antrenamente este de peste 80.000 dolari daca am retinut bine . cate tari participante isi permit asa ceva .
pai daca mai pui si concursul propriuzis te costa 150.000 - 200.000 dolari o participare de asta la un CM .
Faina revenire avem ! De-am tine-o asa pana la final, am avea cel putin Argintul ! Ma gandesc ca Anglia pe B ar putea lua piciorul de pe acceleratie ca sa urcam si noi peste Africa de Sud, cu care sunt ei la bataie !...lasa-ma ca sa te las !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Discutiile astea de genul : cum abordeaza pescuitul, de ce nu fac aia sau cealalta etc. cred ca nu fac bine lotului national. E chiar atat de greu sa alegem una din urmatoarele optiuni: ori ii sustinem ori ne tinem gura ( macar 2 zile de acum inainte)?