Spod Greys Distance 3.8m+marker Greys Distance 3.8m (ca noi, nu le-am folosit decat la un concurs, nu au nici o zgarietura)
- Spod - 420 ron (vine in husa lui originala), inclus certificatul de garantie pe viata
- Mulineta Daiwa emblem spod (istorie la fel ca la spod, incarcata cu fir P-Line Fluo verde de 0.25 +inaintas). Nu vine din fabrica cu tambur de rezerva, vine in cutia ei orginala +husa material textil - PRET 480 ron
- Marker - 420 ron (vine in husa lui originala), inclus certificatul de garantie pe viata
- Mulineta Okuma PowerLiner 865 folosita pe marker, incarcata cu umplutura jos+130m fir textil P-line de 0.20+inaintas de 0.32 textil - PRET 170 ron (firul a costat vreo 65 ron). Tambur de rezerva inclus.
- CORT Senzor Comandor folosit 2 sezoane, fara defecte, husa lui, groundsheet subtire+gros, cuie + al doilea strat impermeabil inclus - 800 ron (pt cine nu il stie...este imens, 1.80 inaltime, intra lejer 3 paturi si o masa in centru,+bagaje). Poate fi vandut si fara groundsheetul gros(doar cu cel subtire) cu 700 ron.
- Sac de dormit Senzor POLAR (fara fleece, acela este polar x) - folosit 2 sezoane fara defecte la fermoare...etc, Pret 140 ron
- 4 mulinete Okuma PowerLine 860 (modelul nou cu maner negru), martie 2011, impecabile, 3 din tamburii de rezerva contin fir P-line fluo verde de 0.30 nefolosit, iar tamburii metalici contin acelasi fir dar de 0.25+inaintas textil 0.25. Vin in cutiile originale PRET 580 ron
- Preturile NU sunt negociabile
- NU suport costuri de transport prin curier de nici un fel
Personal am lunar in primele 10 zile drum la bucuresti, saptamanal la valcea, de 2 ori pe luna pe ruta pitesti-alba iulia-cluj. Toate produsele se pot vedea in Pitesti, sunt asa cum le-am descris.
SPOD - valabil - 420ron
MARKER - valabil - 420 ron
MULINETA daiwa spod - valabil - 500 ron (i-am modificat frana din fatza, am transformat-o in quick drag, se strange la jumatate de rotatie fata de 3 rotatii cum era initial)
MULINETA okuma PL 865 (fara firul textil de pe ea) - 140 ron
(toate de mai sus sunt ca noi, fara urme de uzura, folosite doar la un concurs)
SPOD - valabil - 420ron
MARKER - valabil - 420 ron
MULINETA daiwa spod - valabil - 500 ron (i-am modificat frana din fatza, am transformat-o in quick drag, se strange la jumatate de rotatie fata de 3 rotatii cum era initial)
Raman valabile urmatoarele:
SPOD - 420ron
MARKER - 420 ron
MULINETA daiwa spod - 500 ron (i-am modificat frana din fatza, am transformat-o in quick drag, se strange la jumatate de rotatie fata de 3 rotatii cum era initial)
-SPOD Greys Distance 3.8m - 420 ron (folosit doar la un concurs)
-MARKER Greys Distance 3.8m - 420 ron (folosit doar la un concurs)
-MULINETA daiwa emblem spod - [b]500 ron[/b] (i-am modificat frana din fatza, am transformat-o in quick drag, se strange la jumatate de rotatie fata de 3 rotatii cum era initial) - folosita doar la un concurs.
[b]PACHET SPOD+MARKER+MULINETA - 1200 ron nediscutabil[/b]
- Valabil si sac de dormit SENZOR POLAR (fara defecte) - 140 ron.