mulineta crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Adrian B
Puncte: 0

mulineta crap

Mesaj de Adrian B »

Recomandati-mi va rog o mulineta pt crap,de calitate, cu tambur super long cast, care sa ma ajute in lansari foarte lungi si magazinul de unde le-as putea achizitiona...sa fiu mai exact, doresc o astfel de mulineta dar la un pret de 200 ron...daca exista asa ceva...
Multumesc.

Terror-Squad * Alexius

Mesaj de Terror-Squad * Alexius »

Exista la 2.700.000 Jaxon carp max cx 600 sau Banax helicon 5600 la un pret in jur de 2.700.000-3.000.000 ,mai exista ,spro,trabuco-pret:2.400.000-3.000.000 .Magazin in romania nu stiu , numai daca ai pe cineva sa ti le aduca de la unguri.

Cristi_Mosharu

.

Mesaj de Cristi_Mosharu »

Am vazut cum arata un Jaxon...daca NU te deranjeaza ca nu are baitrunner..sunt ( cred) ok k mulinete long cast :wink:
le gasesti la fratii Florescu ... la Captain Hook :wink:

Danio

Mesaj de Danio »

Salut !!!

Mulinete cu tambur "super long cast" de la JAXON sunt ROXAN-urile. Eu le am si sunt foarte multumit de ele .

E adevarat ca nu au bait-runner dar crede-ma ca nu ma deranjeaza de loc treaba asta !

Seamana foarte mult cu OKUMA AXEON , dar doar la infatisare , nu si la pret . Se pare ca sunt facute in aceelasi loc !!!

Pretul este de 1.850.000 ROL modelul mare si mai exista si un model mic care este cu vreo 300.000 mai ieftin .

Le gasesti la Captain Hook dar momentan nu sunt pe stoc . Ajung abia saptamana viitoare spre sfarsit.

Pescuiesc cu ele de 2 luni deci nu pot sa spun mare lucru despre fiabilitate sau alte asemenea lucruri . Tot ce pot sa spun este ca au un tambur imens , frana micrometrica , wormshaft , aseaza firul bine ,sunt usoare ... .

Daca vor aparea ceva defecte , le voi posta !!!! Eu sper sa nu apara :lol: :!:

Numai bine !!!

Terror-Squad * Alexius

Ma scuzati ca va contrazic dar mulinetele Jaxon carp max cx 600 au bait-runner nu stiu de ce mulinete Jaxon vorbiti voi dar ale mele au si au 6 rurmenti sint super-long-cast, si intra cam 450 metri de fir de 30.[img][/list]

Terror-Squad * Alexius

Ma scuzati ca va contrazic dar mulinetele Jaxon carp max cx 600 au bait-runner nu stiu de ce mulinete Jaxon vorbiti voi dar ale mele au si au 6 rurmenti sint super-long-cast, si intra cam 450 metri de fir de 30.poza cu mulineta o gasesti pe forum la adresa http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?t=915

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

@Terror-Squad * Alexius
Aia este varianta cu tambur mic si batrunner, mai sunt unele roxon cu tambur enorm de 10 cm diametru. Una din asta am eu pe lanseta de spod si pt spod, cu fir de 28 si un inaintas nu f lung sunt mulinetele ideale. Ba chiar o sa-mi mai cumpar una din asta si pt marker.

@adrian
Cat despre mulinetele de pescuit, eu zic sa nu renunti la baitrunner, sa nu te zgarcesti si sa-ti cumperi cel putin helicon. Poti sa le gasesti si second hand si dc le scoti la un pret bun.... de ce nu !?!

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

Eu am Banax Helicon de apraope 2 ani, le-am cumparat la sfarsitul sezonului 2004 (am mai facut 2 pescuituri atunci cu ele pana in iarna )
Le-am luat la sfarsit de sezon ca sa apuc sa le vand iarna dc nu ma impac cu ele, dar nu a fost cazul. Sunt in perfecta stare si acum si crede-ma ca n-am avut mila de ele. Prin septembrie ca o sa-mi fac cadou 4 BBLC, deci o sa vand 4 helicoane, dc mai astepti..... ti le vand eu.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Mulinete Jaxon, este plin in Niro si Europa de ele, costa 110 lei noi, daca iei mai multe le scoti si la 100. Dar calitatea lor cam lasa de dorit....
Eu am tot Banax Helicon si sunt f. multumit ! Mai ales de cand mi-am luat si noi tamburi long cast care au aparut de curand.
Dar mi-as dori si eu Shimano BBRLC... :cry:

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

@adrian B
@adrian olteanu

iti recomand shimano big bait runner lc.Sunt mulinete grozave care isi merita banii.Le gasesti la Clubul Pescarilor din sos Iancului.Preturile sunt mai mult decat ok.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”